Balcı'dan Gazi Derneğine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Balcı'dan Gazi Derneğine Ziyaret

Balcı\'dan Gazi Derneğine Ziyaret

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’nin yeni yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

19.02.2015 16:55

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin yeni yönetimine 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Samsun Şubesi'nin 4. olağan genel kurulu sonrası başkanlığı devralan Necati Yılmaz'ı ve yönetim kurulu üyelerini dernekte ziyaret etti.

İl Müdürü Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Aygün, yeni Başkan Necati Yılmaz'a hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yılmaz, gazi ve şehit yakınlarının hakları konusunda eksikliklerin bulunduğunu belirterek, "Eksikliklerin çözüme kavuşması için genel merkezimizin yetkili mercileriyle gerekli temasları kuracak ve çalışmalarımızı başlatacağız" dedi.

İl Müdürü Tekin Balcı ve İl Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'nin ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi'ni ziyaret etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Balcı'dan Gazi Derneğine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement