Bandırma Kırmızı - Afyon Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Bandırma Kırmızı - Afyon Belediyespor Maçının Ardından

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı Başantrenörü Ahmet Gürgen, 81-67 kazandıkları Afyon Belediyespor müsabakasına ilişkin, "Takımımı, kazandığı için tebrik ediyorum.

06.11.2016 22:31

Türkiye Basketbol 1. Ligi takımlarından Bandırma Kırmızı Başantrenörü Ahmet Gürgen, 81-67 kazandıkları Afyon Belediyespor müsabakasına ilişkin, "Takımımı, kazandığı için tebrik ediyorum." dedi.

Gürgen, maçın ardından yaptığı açıklamada, zor bir süreçten geçtiklerini söyledi.

Genç oyuncuların fiziksel olarak sahada yer aldıklarını belirten Gürgen, "Takımımı, kazandığı için tebrik ediyorum. Daha akıllı oynanmamız lazım. İnşallah bundan sonra, maç da kazandıkça özgüven kazanarak bir ivme yakalayacağız. Ligin önemli takımlarında Afyon Belediyespor'u yendik. Güzel bir galibiyet." diye konuştu.

- Afyon Belediyespor cephesi

Afyon Belediyespor Başantrenörü Mehmet Kabaran ise takım olarak iyi olmadıklarını ve bir an önce toparlanmaları gerektiğini belirtti.

Bandırma ekibini tebrik eden Kabaran, "Çok değerli iyi oyuncular yetiştiriyorlar. Çok kısa zamanda bu işi başardılar. Buraya gelip Bandırma Kırmızı'ya kaybediyorsanız. Maç hakkında konuşacak hiçbir şey yok. Benim açımdan maçla ilgili konuşabileceğim, biz şu anda iyi yolda değiliz. İnşallah biran önce kendimizi toparlarız." değerlendirmesinde bulundu.

Bandırma Kırmızı - Afyon Belediyespor Maçının Ardından
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bandırma Kırmızı - Afyon Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement