Başına 1 Milyon Lira Ödül Konulan PKK'lı Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Başına 1 Milyon Lira Ödül Konulan PKK'lı Ölü Ele Geçirildi

Bitlis Güroymak'ta düzenlenen operasyonda PKK'nın sözde Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A ile birlikte 2 PKK'lı ölü, 2 terörist yaralı ele geçirildi.

13.04.2016 22:06  Güncelleme: 08:09

Bitlis'in Güroymak ilçesinde 4 kişilik PKK'lı grubun hükümet konağı başta olmak üzere ilçede bulunan polis ve korucu kontrol noktalarına saldırı yapacağı ihbarını alan jandarma ve polis ilçe çevresinde kontrollerini arttırdı. Saldırganlar Muş'un Altınova beldesi üzerinden Güroymak'a girmeye çalışırken insansız hava aracıyla (İHA) tespit edildi.

2 PKK'LI ÖDÜRÜLDÜ

Muş'un Hasköy İlçe Jandarma ve korucuların PKK'lılara teslim ol çağrısına ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada 2 PKK'lı öldürüldü, 2 PKK'lı ise yaralı olarak olay yerinden kaçtı.

KAÇAN TERÖRİSTLER DE YAKALANDI

Güroymak İlçe Jandarma Komutanlığınca yürütülen operasyon kapsamında yaralı 2 PKK'lıdan biri Büvetli köyünde, diğeri ise Güroymak ilçesine bağlı Günkırı beldesinde yakalandı.

OPERASYONDA SÖZDE EYALET SORUMLUSU DA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Ölü ve yaralı olarak ele geçirilen PKK'lıların üzerinden çıkan mühimmat ve saldırı ile ilgili inceleme yapan güvenlik güçleri yapılması planlanan saldırıyı bizzat sözde bölgenin Garzan Eyalet sorumlusunun planladığını ve saldırıya iştirak ettiğini tespit etti.

BAŞINA 1 MİLYON ÖDÜL VARDI

Saldırıyı planlayan sözde Garzan Eyalet Sorumlusu Hemgin Koçer kodlu C.A da etkisiz hale getirildi. Ödül yasasına göre Hemgin Koçer kodlu PKK mensubunun başına 1 milyon lira ödül konulduğu tespit edildi.

ÇOK SAYIDA MÜHİMMAT ELE GEÇİRİLDİ

Öte yandan, operasyon sonucunda 50 kilo gram patlayıcı madde, bir kanas keskin nişancı tüfeği, bir biksi otomatik tüfek ile 2 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 addet roket, bol miktarda mühimmat ele geçirildi.

Başına 1 Milyon Lira Ödül Konulan PKK\'lı Ölü Ele Geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başına 1 Milyon Lira Ödül Konulan PKK'lı Ölü Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • denizhan: onu vuran askere o ödül verilmeli bence 24 0 Yanıtla
  • sadevatandaş: madem 1 milyon tl ödül koydun ve adamıda ele geçirdiler yakaladılar oradaki polis arkadaşlara PAYLAŞTIRDA görelim DEVLET amcacıgım.... 23 1 Yanıtla
  • Tolga parlak: Yaw kardeşim bu kadarda saptırarak haber yapmayın ya muş hasköyde olan olay güroymak deniliyor :/ 20 2 Yanıtla
  • rfrtt: he he kesin öyledir millette uyuyor hepsi yalan 5 11 Yanıtla
  • lütfü: bi leşim olmasını isterdim 12 3 Yanıtla
    Mardinli: Mardindeyim gel bakayim bakalim kim kimin lesi olacak numarani yaz bakam kagittan kaplanlar 3 51
  • ali fag: bu parayı onu öldüren askerlere dagitin 14 0 Yanıtla
  • vur: hepsini gebertin yaralı filan olmasın yarın hapisten çıkarlar insanların ocaklarını yıkarlar. bunlar insan değil hayvanda değil bunlar vicdansız imansız kafir bunlardan her türlü bela gelir 13 0 Yanıtla
  • tufan : abd ve ab bu teröristleri beslemeseydi bunların hepsini gebertmiştik şimdiye kadar 8 5 Yanıtla
  • Trakyalı: Terörist kellesi getirene 10 bin verin ordakiler birbirini olurur 12 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement