Başkan Öztürk'ten Yahyalı Ziraat Odası Başkanına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Başkan Öztürk'ten Yahyalı Ziraat Odası Başkanına Ziyaret

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Büber, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Yapıcı ve Yusuf Postallı ile birlikte Yahyalı Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Genç’i makamında ziyaret ederek, yeni döneminde başarılar diledi.

18.02.2015 16:03

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Büber, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Yapıcı ve Yusuf Postallı ile birlikte Yahyalı Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Genç'i makamında ziyaret ederek, yeni döneminde başarılar diledi.

Ziyaret esnasında konuşma yapan Başkan Esat Öztürk, göreve başladığı günden itibaren ziraat odası ile birlikte uyum içinde çalıştıklarını, bu uyumun ilçeye önemli kazanç sağladığını söyledi.

Öztürk, "Yahyalı Belediyesi olarak ilçemize yaptırdığımız selektör binamıza sağ olsunlar destek verdiler. İlçemizdeki bütün sivil toplum kuruluşları, Ziraat Odamız, Esnaf Odamız, Ticaret Odamız, Şoförler Odamız ilçemizin olmazsa olmazları. Onlarla belediye olarak bir bütünüz. Biz Yahyalı'da ağlarsak ta beraber ağlayacağız, oynarsak ta beraber oynayacağız. Bundan hiç şüpheniz olmasın. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz' demiş atalarımız. Biz yapmış olduğumuz icraatlarda bunu gösteriyoruz. Bu ilçeye güzellik yakışır. Kötü şeyler hiçbir zaman yakışmaz. Çoğu zaman duyduğumuz bir laf vardır. 'Birlikte bereket vardır' derler. Buranın bereketi de birlikteliğimiz. Bu birliktelik hiç bozulmasın inşaallah. Cenabı-ı Allah görevinizde sizleri mahcup ettirmesin, inşaallah güzel hizmetlere imza attırsın." diye konuştu.

Yahyalı Ziraat Odası Başkanlığına tekrar seçilen Hüseyin Genç ise ziyaret dolayı mutlu olduğunu belirterek Başkan Esat Öztürk'ün göreve başladığı günden itibaren Yahyalı Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Hüseyin Genç " Başkanım siz göreve başladığınız günden itibaren biz size çabuk ısındık. Bu sizin iyiliğiniz. Çalışma ekibiniz çok güzel. İnsanın içi ısındığı zaman daha farklı şeyler oluyor, daha iyi çalışmalara imza atıyor. İnşaallah Belediyemiz ile birlikte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız." dedi.

Oda olarak yaşadıkları sıkıntılardan bahseden Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Genç, yaşadıkları sıkıntıları kısa sürede atlattıklarını, ilçeye daha güzel hizmetler getirmek adına çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Ayrıca Büyükşehir Yasası ile İl Özel İdare'sinden Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne geçen soğuk hava deposunu, Yahyalı Ziraat Odası olarak işletmek istediklerini de ifade etti.

Ziyaret ilçeye yapılması planlanan projelerin istişare edilmesiyle devam etti. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Başkan Öztürk'ten Yahyalı Ziraat Odası Başkanına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement