Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika
Yerel

Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni

Bayburt Üniversitesi\'nde Mezuniyet Töreni

Bayburt Üniversitesinin 2013-2014 akademik yılı mezuniyet töreni yapıldı.

27.05.2014 17:34  Güncelleme: 14:38

Dede Korkut Kampüsünde gerçekleştirilen törene Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Garnizon Komutanı Piyade Kurmay Albay Mehmet Nail Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Nesumittin Selçuk, öğrenciler ile öğrenci yakınları katıldı.

Rektör Coşkun, burada yaptığı konuşmasında, öğrencilerinden eğitimleri süresince ailelerinin kendilerine gösterdiği fedakarlıkları unutmamaları gerektiğini dile getirerek, "Öğrencilerimiz, mezunlarımız inşallah sizler de ileriki aşamalarda bu süreç içerisinde ailelerinizin verdiği katkıyı unutmaz kadirşinas birer evlat olarak hayatınızı idame ettirirsiniz" dedi.

Mezun olan öğrencilerin artık yeni bir hayata başlayacağını belirten Coşkun, "Evet bugün Bayburt Üniversitesi'nden uçuyorsunuz inşallah daha yüksek ufuklara, daha güzel geleceklere, daha kaliteli hayata doğru adımlarınızı atıyorsunuz. Biz üniversite olarak geçen sene bir söz vermiştik. Demiştik ki mezun takip sistemini kuracağız ve öğrencilerimiz nerede, şu anda ne yapıyorlar onu da bilmek istiyoruz. Yarın bir gün bizden birileri iş için eleman istediklerinde biz öncelikle kendi öğrencilerimizi oraya yönlendireceğiz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından, dereceye giren öğrencilere diplomaları ve ödülleri verildi. Daha sonra öğrenciler, hep birlikte keplerini fırlattı. - Bayburt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayburt Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement