BBP Genel Başkanı Destici, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika
Yerel

BBP Genel Başkanı Destici, Eskişehir'de Açıklaması

BBP Genel Başkanı Destici, Eskişehir\'de Açıklaması

"Parti veya kendi çıkarı için değil, ülkesi ve milleti için siyaset yapan, asla ayrıştırmadan, kamplaştırmadan, çatıştırmadan, asla oy için yalan söylemeyen, milleti aldatmayan, kandırmayan bir siyaset anlayışı belirledik.

27.03.2014 19:38

BBP Genel Başkanı Destici, "Parti veya kendi çıkarı için değil, ülkesi ve milleti için siyaset yapan, asla ayrıştırmadan, kamplaştırmadan, çatıştırmadan, asla oy için yalan söylemeyen, milleti aldatmayan, kandırmayan bir siyaset anlayışı belirledik. Sizler ya bu anlayışa 'evet' diyeceksiniz ya da bugüne kadar olduğu gibi küçülmeye, gençlerin işsiz kalmasına, fakirleşmeye devam edeceksiniz" dedi.

Destici, Eskişehir'in Mihalıççık ilçesini ziyaret ederek, burada yaptığı konuşmada, seçimlere kısa bir süre kaldığını ancak vatandaşların problemlerinin konuşulmadığını söyledi.

"Ayrıştırılarak, bölüştürülerek, çatıştırılarak oy alma hesabı yapılıyor" diyen Destici, şunları kaydetti:

"Siz Mihalıççık'ta yaşıyorsunuz, ilçenin son 20 yıldır ne halde olduğunu, ilçeyi 5 dakika gezdiğinizde görüyorsunuz. ya 'bu düzen böyle devam etsin' ya da 'etmesin' diyeceksiniz. Parti veya kendi çıkarı için değil, ülkesi ve milleti için siyaset yapan, asla ayrıştırmadan, kamplaştırmadan, çatıştırmadan, asla oy için yalan söylemeyen, milleti aldatmayan, kandırmayan bir siyaset anlayışı belirledik. Sizler ya bu anlayışa 'evet' diyeceksiniz ya da bugüne kadar olduğu gibi küçülmeye, gençlerin işsiz kalmasına, fakirleşmeye devam edeceksiniz. "

Vatandaşlardan partisi için destek isteyen Destici, "Karar sizin. Bu kararı verirken asla bir parti ve belediye başkanı için, oy için, siyaset için birbirinizi üzmeyin, kırmayın, yarın yüz yüze bakamayacağınız sözleri söylemeyin. Seçim gelir geçer ama yine siz birbirinizle kalırsınız" ifadelerini kullandı.

Daha sonra Destici, BBP Mihalıççık Belediye Başkan adayı Yılmaz Sazak ve partililerle esnafı ziyaret etti. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel BBP Genel Başkanı Destici, Eskişehir'de Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement