Beü Senatosundan Devrekli Şehide Vefa - Son Dakika
Yerel

Beü Senatosundan Devrekli Şehide Vefa

Beü Senatosundan Devrekli Şehide Vefa

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Senatosu Çaycuma’da 2.Haziran Perşembe günü yaptığı toplantıda aldığı kararla Hakkari’de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut’un adını Devrek Meslek Yüksekokulunda yeni hizmete alınan Çalışma Salonuna verdi.

02.06.2016 16:22

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Senatosu Çaycuma'da 2.Haziran Perşembe günü yaptığı toplantıda aldığı kararla Hakkari'de şehit olan Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un adını Devrek Meslek Yüksekokulunda yeni hizmete alınan Çalışma Salonuna verdi.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit düşen ve yoğun kalabalık eşliğinde 1 Haziran Çarşamba günü Devrek Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından uğurlanan Devrekli 22 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un ismi Devrek Meslek Yüksekokulunda yaşatılacak. BEÜ, tüm kampüslerinde öğrencilerin daha nitelikli bir ortamda çalışmaları için yapılan Çalışma Salonlarının sonuncusunu Devrek MYO'da hizmete girdi. BEÜ Senatosu aldığı kararla Şehidin ismini Yüksekokuldaki çalışma salonuna verildi.

Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut'un isminin yapılan Çalışma Salonuna verilmesi ile ilgili bir açıklama yapan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, "Şehidimiz Devrekli Piyade Uzman Çavuş Okan Korkut vatan toprağımız, bayrağımız ve milletimiz için canını feda etmiştir. Aziz şehidimizin adını yaşatmak boynumuzun borcudur. Bizler Bülent Ecevit Üniversitesi olarak, senatosu olarak aziz şehidimizin adının Devrek Meslek Yüksekokulunda yeni tamamlanan Çalışma Salonunda yaşatılmasını istedik. BEÜ Senatosu olarak aldığımız karar doğrultusunda şehidimizin adı burada yaşatılacak. Bu vesileyle tekrar aziz şehidimize Allah'tan rahmet, Şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarına acil şifalar diliyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beü Senatosundan Devrekli Şehide Vefa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement