Bıg Chefs'in, Yeni Şubeleri Suudi Arabistan'da - Son Dakika
Güncel

Bıg Chefs'in, Yeni Şubeleri Suudi Arabistan'da

Tüm Türkiye'de hızla büyüyen Big Chefs, Suudi Arabistan şubeleri ile yurt dışında da büyümeye devam ediyor.

24.06.2015 16:08

Türkiye'nin yeme – içme kültürüne yön veren Big Chefs, Dubai şubesi ile dünya markası olma yolunda attığı adımı Suudi Arabistan şubeleri devam ettiriyor. Big Chefs markasının kurucu ortağı Gamze Cizreli ile ETE-GROUP başkan yardımcısı Eng Morhaf bu- Khamsin' ın Suudi Arabistan Krallığı'nın Khobar şehrinde imzaları atmasıyla ortaklık adımı atılmış oldu.

Suudi Arabistan krallığının en büyük gruplarından biri olan ve bünyesinde inşaat, gayrimenkul, taşımacılık gibi farklı
şirketler bulunan ETE-GROUP ortaklığı ile ilk olarak Cidde'de açılacak şubeyi, 2016'da Riyadh' da açılacak olan şube izleyecek. Ardından açılacak Bahrain ve Khobar şubeleri de Big Chefs severlerin yurt dışı duraklarından olacak.

Suudi Arabistan'a da yepyeni bir soluk getirecek olan Big Chefs, yılın 365 günü, günün her saati, en lezzetli yemekleri, en özel tatları, misafirlerine en hızlı ve en iyi hizmet anlayışı ile sunarken, popüleritesini dünya çapında arttırmaya devam ediyor.

Big Chefs hızla büyürken, zengin kahvaltı seçeneklerinden leziz burgerlara ve pizzalara, taptaze salatalardan cızırdayan ızgara lezzetlerine, ev yapımı makarnalardan güne tat katan tatlılara kadar uzanan oldukça çeşitli menüsü ile de dünyada adından söz ettirmeye devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bıg Chefs'in, Yeni Şubeleri Suudi Arabistan'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement