Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Açıklaması - Son Dakika
Güncel

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Açıklaması

"Artık Türkiye yeni bir Türkiye, eski alışkanlıkların terk edildiği yeni Türkiye’ye adım adım yürüyoruz.

13.07.2014 10:22

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Artık Türkiye yeni bir Türkiye, eski alışkanlıkların terk edildiği yeni Türkiye'ye adım adım yürüyoruz. Bazıları bunu anlamadılar. Hala eski alışkanlıkla hareket etme eylemindeler" dedi.

Işık, çeşitli programlara katılmak üzere geldiği Ordu'da, AK Parti Ünye İlçe Teşkilatı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen sahur programında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kurulduğu günden bugüne ülkeye hizmet etmek, ülkenin refahını, itibarını artırmak için gece gündüz çalıştığını vurguladı.

Bakan Işık, "10 yıllık süreyi aşan iktidar dönemimizde hem Türkiye çok büyüdü, güçlendi, kalkındı, mesafe aldı hem de şehirlerimiz inanılmaz derecede gelişti. AK Parti iktidarının büyüttüğü, geliştirdiği şehirlerden biri de Ordu" diye konuştu.

Türkiye için 10 Ağustos'un dönüm noktası olduğunu vurgulayan Işık, şunları kaydetti:

"Sadece demokrasi ve Cumhuriyet tarihimizde değil, 4-5 bin yıllık Türk tarihinde ilk defa cumhurbaşkanını sizler doğrudan sandıkta seçeceksiniz. Sizin oyunuz artık Türkiye'nin geleceğini şekillenmekte birinci derecede sorumlu olan kişiyi belirleyecek. Artık Türkiye yeni bir Türkiye, eski alışkanlıkların terk edildiği yeni Türkiye'ye adım adım yürüyoruz. Bazıları bunu anlamadılar. Hala eski alışkanlıkla hareket etme eylemindeler.

Meclis'teki pazarlıklar sonucu aday belirleme yöntemini bu defa kendi aralarında benimseyip bir çatı adayı çıkarmaya çalışıyorlar. Buna karşılık AK Parti kendi adayını ve kendi liderini sizlere cumhurbaşkanı adayı olarak sundu. Artık milletin adamı cumhurbaşkanı olacak. İnanıyorum ki Ünye, cumhurbaşkanlığı seçiminde çok güçlü bir destekle Başbakanımız ve cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'a destek verecek." - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement