Birecik Belediye Başkanı Sağlıkçılarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Birecik Belediye Başkanı Sağlıkçılarla Buluştu

Birecik Belediye Başkanı Sağlıkçılarla Buluştu

Birecik Belediye Başkanı Pınarbaşı, Tıp Haftası dolayısıyla Birecik'te görev yapan özel sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

10.04.2013 15:42  Güncelleme: 15:55

Şanlıurfa'nın Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı Tıp Haftası dolayısıyla Birecik ilçesinde görev yapan özel sağlık çalışanları ile bir araya geldi.

Bir çok doktor ve sağlık çalışanının katıldığı yemekte, sağlık çalışanlarına Birecik ilçesinin tarihi ve kültürel varlıklarıyla ilgili sine vizyon gösterimi sunuldu. Yemekte bir konuşma yapan Birecik Belediye Başkanı Mehmet Faruk Pınarbaşı, "Tıp Haftası dolayısıyla kendilerinin bu anlamlı gününde bir arada olmak istedik. Sağlık insana odaklı en önemli kuruluşlarından biridir. İnsanlarda eskiden mevcutlarla yetiniyorlardı ama artık vatandaşımız her konuda olduğu gibi sağlıkta da kaliteyi arıyor. İyi kalite iyi hizmet iyi sağlık insanların artık tercih nedenidir. Hayatımızda en önemli yere sahip olan sağlık noktasın Birecik ilçesi artık çok iyi bir noktada daha önceden vatandaşlarımız bazı sağlık sorunlarında ilçe dışına gitmek zorunda kalıyorlardı ama artık öyle değil hem özel sağlık sektöründe hem de devlet hasta hanemizde her türlü ve en kaliteli sağlık hizmetini almaktadırlar. Ben Birecik Belediye Başkanı olarak Birecik'teki tüm sağlık çalışanlarına ve özel sağlık sektöründe ilçemize yatırım yaparak Birecik'in sağlık kalitesinin artmasında büyük payı olan özel sağlık müteşebbislerine de teşekkür ediyorum ve bu başarılarının da devamını diliyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Birecik Belediye Başkanı Sağlıkçılarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement