Bölgesel Huzur İçin El Ele Verildi - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Huzur İçin El Ele Verildi

Çorlu Belediyesi, Çorlu Toplum Sağlığı Merkezi ve Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, "Bölgemizde Sosyal Huzurun Arttırılması" adlı ortak projenin hayata geçirilmesine yönelik protokol imzaladı.

13.08.2014 17:41  Güncelleme: 09:40

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Trakya Kalkınma Ajansı'ndaki imza töreninde, bölgede sosyal huzurun arttırılması projesi kapsamında protokol imzaladıklarını belirterek projenin hayırlı olmasını diledi.

Projeyle, bölgede sosyal ve ekonomik yönden korunmaya ihtiyaç duyan kadınların girişimcilik düzeylerinin arttırılarak istihdam seviyesinin yükseltilmesi ile evde bakıma muhtaç kişilerin bakım hizmetlerinin yerine getirilerek yaşam kalitelerinin arttırılmasının hedeflendiğini belirten Baysan şöyle konuştu:

"Proje bölgemiz için güzel bir çalışma. Kurumlar arasında bu projeyi imzaladık. Bu sayede bölgede çok hayırlı ve güzel işler yapılacak. Bizler de sosyal belediyecilik anlayışımız ile bu tür çalışmaların ve projelerin içinde olmaktan son derece mutlu oluyoruz."

İmza törenine Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Yılmaz, proje koordinatörü Çorlu Belediyesi strateji geliştirme uzmanı Serpil Haraç da katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bölgesel Huzur İçin El Ele Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement