Bozova'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika
Yerel

Bozova'da 19 Mayıs Kutlamaları

Bozova\'da 19 Mayıs Kutlamaları

Bozova ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

19.05.2013 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bozova ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Hükümet Konağı Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başladı.

Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan etkinlik daha sonra, Bozova çok amaçlı sinema ve toplantı salonunda devam etti. Bozova Kaymakamı Recep Öztürk, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu, Garnizon Komutanı Taner Ercivan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır ve Yaylak Belde Belediye Başkanı İ. Halil Göçer'in de katıldığı etkinlikte, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okumasından sonra, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan 75. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Ümit Türkyılmaz, Mustafa Kemal Atatürk'ün, Cumhuriyeti gençliğe emanet ettiğini ifade ederek, "94 yıl önce ülke bağımsızlığının meşale ateşi Samsun'da 19 Mayıs'ta atıldı" dedi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki olaylardan dolayı kutlamaların konser bölümü iptal edilirken, etkinlikte şiir, kompozisyon, satranç, resim ve spor dallarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini, Kaymakam Recep Öztürk, Garnizon Komutanı Taner Ercivan ve Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusoğlu verdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozova'da 19 Mayıs Kutlamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement