Bozüyüklü Ortaokulu Öğrencileri İzmir'deki Şampiyonaya Damga Vurdu - Son Dakika
Yerel

Bozüyüklü Ortaokulu Öğrencileri İzmir'deki Şampiyonaya Damga Vurdu

Bozüyüklü Ortaokulu Öğrencileri İzmir\'deki Şampiyonaya Damga Vurdu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri, İzmir’de düzenlenen Nail Moran Türkiye Şampiyonası’nda aldığı derecelerle şampiyonaya damga vurdu.

11.07.2016 13:38

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencileri, İzmir'de düzenlenen Nail Moran Türkiye Şampiyonası'nda aldığı derecelerle şampiyonaya damga vurdu.

Nail Moran Türkiye Şampiyonası'nda müsabakalara katılan Bozüyük Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencilerinden Yasin Sosa, kendi grubunda engelli koşuda 12.53 saniye ile Türkiye birincisi oldu. Aynı zamanda 100 metre koşuda da 12.58 saniye ile yine Türkiye birincisi oldu. Başarılı sporcu, uzun atlamada ise 5.58 cm ile üçüncü kez Türkiye birinciliği elde etti.

Yine okul öğrencilerinden Hayriye Nur Arı da, kendi grubunda 80 metre engelli koşuda 12.33 saniye ile uzun atlamada ise 5.20 cm ile Türkiye birinciliği elde etti. Üç adım atlamada ise 10.43 cm ile Türkiye 2'ncisi oldu. Okul Müdürü Tekin Arslan, öğrencilerini ve antrenörleri Mert Moralı'yı başarılarından dolayı kutladı. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozüyüklü Ortaokulu Öğrencileri İzmir'deki Şampiyonaya Damga Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement