Bu Kez 23 Nisan'da Veliler Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika
Güncel

Bu Kez 23 Nisan'da Veliler Çocukları Eğlendirdi

Bu Kez 23 Nisan\'da Veliler Çocukları Eğlendirdi

Haber-Kamera Ali AKSOYER İstanbul DHA Kağıthane'de bulunan Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu, bu yıl 23 Nisan'ı değişik kutladı.

23.04.2015 17:27

Haber-Kamera Ali AKSOYER İstanbul DHA

Kağıthane'de bulunan Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu, bu yıl 23 Nisan'ı değişik kutladı. Her yıl 23 Nisan törenlerine hazırlanan ve gösteri yapan öğrenciler, bu kez kendileri için veliler tarafından hazırlanan standlarda palyaçolar eşliğinde eğlenerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Çağdaş Yaşam Eşref ve Sadullah Kıray Anaokulu öğrencileri, Okul Müdürü Erdoğan Ergin'in 'Her yıl çocuklar gösteri yapıyor, veliler eğleniyor. Bu sene çocuklarımızı bayramlarında bizler eğlendirelim kararıyla, değişik bir 23 Nisan kutlamasına imza attı.

Okul, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için süslenirken, öğrenciler için eğlenebilecekleri standlar hazırlandı. Törenin başlamasıyla İstiklal Marşı okuyan ve 23 Nisan şarkıları söyleyen minik öğrenciler, daha sonra standlara koştu.

Karikatürlerini yaptıran, boyama etkinliklerine katılan minikler, velilerinin kendileri için hazırladığı şapka ve maskelerden seçti. Okulda görev alan palyaçolar ise çocukları gün boyu eğlendirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bu Kez 23 Nisan'da Veliler Çocukları Eğlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement