Bursa'da Jandarma'dan Kameralı Operasyonlar - Son Dakika
Güncel

Bursa'da Jandarma'dan Kameralı Operasyonlar

Bursa\'da Jandarma\'dan Kameralı Operasyonlar

İnegöl'de son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, savcılıktan alınan izin ile M.D. ve V.B. isimli şahıszları İsaören Mahallesi'nde bulunan elektronik eşya deposundan çaldıkları, set üstü ocak,televizyon, elektrik süpürgeleri ve mutfak eşyaları ile yakaladı.

16.09.2014 15:10

İnegöl'de son günlerde yaşanan hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, savcılıktan alınan izin ile M.D. ve V.B. isimli şahıszları İsaören Mahallesi'nde bulunan elektronik eşya deposundan çaldıkları, set üstü ocak,televizyon, elektrik süpürgeleri ve mutfak eşyaları ile yakaladı. Zanlıların İnegöl'de geçtiğimiz Temmuz ve Ağustos aylarında kamu kurum ve kuruluşlarında gerçekleştirdikleri hırsızlık olayında, kıyma ve hamur yoğurma makineleri, sebze soyma ve doğrama makineleri, elektronik tartı, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlar ve televizyon ile projeksiyon cihazı aldıkları ortaya çıktı. Bazı iş makinelerinden mazot ve elektrik kablolarıda çalan zanlılar suçlarını itiraf ettiler. Adliyeye çıkartılan iki kişi tutuklandı.

SAMANLARIN ARASINDA KAÇAK SİGARA BULUNDU..

Jandarma'da yapılan bir başka operasyonda, Ağrı'dan büyükbaş hayvanlar ile samanların bulunduğu kamyonlarda yapılan aramalarda 8 bin 730 pakket sigara ele geçirilirken, 4 kişi yakalandı.

Bu arada, Kestel ilçesi'nde T.Ş.'ye ait fabrikaya yüzleri maskeli ve silahlı olarak giren üç kişi güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirirerek 430 top kumaşı aldılar. Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda operasyon düzenleyen jandarma E.Ç. ve R.K. isimli zanlıları gözaltına aldı. Bu kişilerin kiraladıkları depoda yapılan aramada ise kumaşların 329 topu ele geçirildi. Depoda ayrıca, sahte barkot basmaya yarıyan diz üstü bilgisayar, barkot cihazı ve rulo halinde barkotlar ele geçirildi. Zanlıların sorgulamaları devam ederken Y.A. isimli kişide aranıyor.

ACİL GÖREV BAŞINDA

Bu arada, Mustafakemalpaşa İlçesi Tepecik Mahallesi Söğütlü Pınar mevkiinde, İ.T. ve M.T. isimli şahıslara ait evlerinde uyuşuturucu eğitimi alan Acil isimli köpeğinde katıldığı operasyon düzenlendi. Yapılan aramalarda Acil, plastik bidonların içersine gizlenen 3.5 kilogram kubar esrar, evin yanında bulunan mısır tarlasında ise 558 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. Uyuştucular yakılarak imha edilirken zanlılar gözaltına alındı.

Görüntü bilgisi Görüntüler 1609jandarma-kodu ile geçildi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da Jandarma'dan Kameralı Operasyonlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement