Manchester United, Ozan Tufan'ı İstiyor - Son Dakika
Spor

Manchester United, Ozan Tufan'ı İstiyor

Ada basınında yer alan haberlere göre Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal Bursaspor'un Milli oyuncusu Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istiyor.

19.01.2015 13:11  Güncelleme: 14:56

Ada basınında yer alan haberlere göre Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal Bursaspor'un Milli oyuncusu Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istiyor.

MANU, KOLLARI SIVADI

Türkiye'de transfer sezonunun gündemine oturan Bursaspor'un genç yeteneği Ozan Tufan'a bir talip de İngiltere'den çıktı. Yüksek bonservis bedeli nedeniyle kulüplerin resmi teklif yapamadığı genç oyuncu için İngiliz devi Manchester United kolları sıvadı.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre kırmızı şeytanların Teknik Direktörü Louis van Gaal, Bursaspor'un genç oyuncusunu kadrosunda görmek istiyor.

DİĞER DEVLER DE TAKİP EDİYOR

Manchester City, Chelsea, Atletico Madrid, Valencia ve Juventus gibi kulüplerinde genç oyuncu için izleme ekibi gönderdiği yazılan haberlerde Louis van Gaal'ın genç oyuncuyu mutlaka kadrosunda görmek istediği ve Manchester United'ın Ozan Tufan için yüksek bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu bildirildi.

Haberde ayrıca Ozan Tufan'ın babasının oğlunu Avrupa liglerinde oynarken görmek istediği de bildirildi.

Manchester United, Ozan Tufan\'ı İstiyor
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Manchester United, Ozan Tufan'ı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Sas: Manu zamanında benide istemişti ama klubum özsahrayıcedit beni bırakmamıştı : 10 7 Yanıtla
  • San: Son dakika ozan tufan kars sporda 5 11 Yanıtla
  • devlet: bizim basin cok sakaci 10 4 Yanıtla
  • Fhrist: Şişirmeyin artık şu çocuğu 8 6 Yanıtla
  • ali: top toplayıcı olarakmı 6 8 Yanıtla
  • vatandaşş: malesef tc. de yetenekli gençler çok ama bir yandan torpil, bir yandanda medya, şımarıklık daha 18-20 yaşına gelmeden bitiriyor gençleri! 3 5 Yanıtla
  • Fbli: Sayın menajer kimse yemiyo bu numaraları artık. Ozan Daha kendini ispatlamamış bir oyuncu 5m bile etmez. Bir de utanmadan ada basını yazmışlar söyleyin bakalım hangi ingliz gazetesiymiş bu haberi yapan? YALAN!!! 6 2 Yanıtla
  • Dosev: Ada basını mı ? Kaynak gösterde bizde okuyalım. Biz köyden tahta valizle yeni geldik ya. Sallayın 2 1 Yanıtla

Advertisement