Calzedonia ve Intimissimi Mağazaları Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Calzedonia ve Intimissimi Mağazaları Açılıyor

Calzedonia ve Intimissimi Mağazaları Açılıyor

Yenilenen Calzedonia ve Intimissimi mağazaları Tülin Şahin ile kapılarını açıyor.

21.09.2013 10:38

21 Eylül 2013 Cumartesi günü, yeni koleksiyon ve yeni dekorasyonu ile kapılarını açacak olan İstinyePark Calzedonia & Intimissimi mağazasının açılışına ünlü top model Tülin Şahin evsahipliği yapacak. Ünlü top modelin stil danışmanlığının yanı sıra, müşterileri harika ikramlar ve sürpriz hediyeler de bekliyor.

.

Yeni sezonu İstinyePark'taki yenilenen mağazasıyla kutlamaya hazırlanan İtalyan devi Calzedonia & Intimissimi, 21 Eylül Cumartesi günü müşterilerine Tülin Şahin ile sürprizli bir moda günü yaşatacak.

Ünlü top model Tülin Şahin'nin evsahipliğinde, yeni dekorasyonu ve mobilyalarıyla kapılarını açacak olan İstinyePark Calzedonia & Intimissimi mağazası, yenilenen dekorasyonu ile artık çok daha şık!

15:00 – 17:00 saatleri arasında ünlü top model, ziyaretçilere Calzedonia ve Intimissimi'nin yeni koleksiyonunu tanıtırken stil tüyoları da verecek. Ayrıca, harika ikramlar ve müzik performansının da olacağı moda dolu bu günde, sürpriz hediyeler de ziyaretçileri bekliyor. Ziyaretçilere, Calzedonia mağazasında sezonun öne çıkan parçaları arasında yer alan bileklikler hediye edilirken; Intimissimi'de ise saç aksesuarları/saç bantları hediye edilecek.

Siz de moda dolu harika bir gün geçirmek ve Calzedonia & Intimissimi'nin yeni koleksiyonunu Tülin Şahin'den öğrenmek istiyorsanız; 21 Eylül 2013 Cumartesi günü, 15:00-17:00 saatleri arasında İstinyePark Calzedonia & Intimissimi mağazalarına uğramayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Calzedonia ve Intimissimi Mağazaları Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement