CHP'li Uysal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

CHP'li Uysal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

CHP\'li Uysal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Sinanoğlu Caddesi’nde yer alan esnaf ziyareti programında MHP Seçim Bürosu’nu da ziyaret etti.

22.03.2014 15:40

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal, Sinanoğlu Caddesi'nde yer alan esnaf ziyareti programında MHP Seçim Bürosu'nu da ziyaret etti.

MHP Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Cengizhan Gököz'ün Seçim Bürosu'nu da ziyaret eden Uysal, MHP ekibine çalışmalarında başarılar diledi. Öğretmenevi'nde Antalya Down Sendromlular Derneği'nin düzenlediği yemeğe katılan Uysal, MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kemal Çelik'le bir süre sohbet etti.

Meslektaşı olan MHP adayı Gököz ile eskiye dayanan bir dostlukları olduğuna değinen Uysal, "Siyaset bir yarıştır. Kararı vatandaşımız sandıkla belirleyecektir. Biz Cengizhan beyle meslektaşız. Dostluk ayrı siyaset ayrı bir kulvardır" şeklinde konuştu.

Down Senndromluların ailelerine "Engelleleri Kaldırıyoruz" proje başlığı ile bilgiler de veren Uysal, "Bağımsız Hareket Eğitimleri Türk İşaret Dili Eğitimleri ve Mesleki eğitim atölyeleri ile engelleri kaldırıyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız. Bu açıdan düşünüp engellilerin toplumsal hayata katılımını artırmayı amaçlıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Uysal, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement