Çiftçi: Kırsal Mahallelerimizin Standardını Yükselteceğiz - Son Dakika
Güncel

Çiftçi: Kırsal Mahallelerimizin Standardını Yükselteceğiz

Çiftçi: Kırsal Mahallelerimizin Standardını Yükselteceğiz

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Nihet Çiftçi, "Kırsal mahallelerimizin standardını yükselteceğiz" dedi.

25.03.2015 11:23

KaraköprüBelediyesi,kırsal mahallelerde hizmetlerini sürdürüyor. Son olarak ilçeye bağlı Doyumlu Mahallesi'nde (Köyü) düzenlenen çok amaçlı salon inşaatı temel atımında konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Kırsal mahallelerimizin standardını yükselteceğiz" dedi.

Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, İlçenin Doyumlu Mahallesi'nde (Köyünde) Çok Amaçlı Salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evinin temelini attı.

Düzenlenen temel atma törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin yanı sıra, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Belediyesi Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediyesi Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Duaların okunduğu temel atma töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Allahın izni ile Kırsal Mahallelerin standardını yükselteceklerini, onlara hizmeti kesintisiz bir şekilde götüreceklerini belirtti.

Törende Başkan Çiftçi "Karaköprü Belediyesi olarak mahallelerimize çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar evlerinin temelleri atılmaya devam ediyor. Bugünde Sahile ve Baraj gölüne sıfır Doyumlu Mahallemizdeyiz. Çokta güzel bir mahallemiz. Ben öncelikle herkese hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Emeği geçen tüm arkadaşları kutluyorum. Güzel bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Bu dönem iş dönemidir. İnşallah 5-6 ay içerisinde en ücra, en uzak mahallelerimize gideceğiz. Orada Karaköprü Belediyemizin, AK Belediyenin hizmetlerini göstereceğiz. Onlara bu hizmetleri yansıtacağız. Bu onların en doğal hakkıdır. Her zaman partimize destek veriyorlar. Gönülleri hep partimizle birlikte. İnşallah bu dönem onları memnun edecek hizmetlere adım atarız" dedi.

Öte yandan 300 metrekarelik alan üzerine inşa edilecek olan çok amaçlı salon olarak bilinen Taziye ve Muhtar Evi inşaatının 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlanmasının planlandığı açıklandı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Çiftçi: Kırsal Mahallelerimizin Standardını Yükselteceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement