Cizre'de Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika
Yerel

Cizre'de Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması

Cizre\'de Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması

Şırnak’ın Cizre ilçesinde ’Uyuyan kitapları uyandıralım’ projesi kapsamında öğrenci velileri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında birinci olan Gülsüm Akkır Çeyrek altın ile ödüllendirildi.

09.04.2015 13:51

Şırnak'ın Cizre ilçesinde 'Uyuyan kitapları uyandıralım' projesi kapsamında öğrenci velileri arasında düzenlenen kitap okuma yarışmasında birinci olan Gülsüm Akkır Çeyrek altın ile ödüllendirildi.

Cizre Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürlüğü okulda eğitim gören ana sınıfı öğrencilerine kitap okumanın önemi ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla veliler arası kitap okuma yarışması düzenledi. 60 öğrenci velisinin katıldığı yarışmada Gülsüm Akkır birinci olup çeyrek altın ile 2. olan Şükran Aksoy ile 3. olan Mihriban Gümüş ise hediyelerle ödüllendirildi.

Öğrenci velilerine yönelik düzenlenen yarışmayla ilgili açıklama yapan Zübeyde Hanım Anaokulu Müdüresi Hatice Yıldırım, "Uyuyan kitapları uyandıralım adlı proje kapsamında düzenlediğimiz yarışmanın temel amacı, okulumuzda eğitim gören minik öğrencilerimize okuma alışkanlığını kazandırmak ve kitap okumanın önemini anlatabilmektir" dedi.

Yıldırım, dağıtılan kitaplardan çıkarılan sorularla yarışmayı organize ettiklerini sözlerine ekledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre'de Veliler Arası Kitap Okuma Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement