ÇÜ'lü Öğrencinin Başarısı - Son Dakika
Yerel

ÇÜ'lü Öğrencinin Başarısı

ÇÜ öğrencisi Alkım Aydın, katıldığı "3. Geleneksel Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması"nda mansiyon ödülü kazandı.

15.08.2014 11:12  Güncelleme: 11:30

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) öğrencisi Alkım Aydın, katıldığı  "3. Geleneksel Otomotiv Ar-Ge Proje Pazarı ve Komponent Tasarım Yarışması"nda mansiyon ödülü kazandı.

ÇÜ'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından, "Türkiye İnovasyon Haftası" etkinlikleri kapsamında, 3. Geleneksel Ar-Ge Proje Pazarı ve 3. Geleneksel Komponent Tasarım Yarışması gerçekleştirildi.

Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki yarışmaya katılan Mühendislik Mimarlık Fakültesi Otomotiv Mühendisliği Bölümü öğrencisi Aydın, "Mekanik-Fonksiyonellik" dalında "Elastik Motor Kaputu" isimli projesiyle mansiyon ödülü almaya hak kazandı.

Sosyal medyadan Cern ziyareti

Aydın, sosyal medyada etkinlikle ilgili sorulara en hızlı ve doğru cevap veren iki kişiden biri olarak İsviçre'de bulunan dünyanın en büyük parçacık fiziği laboratuarı Cern'i ziyaret etme hakkı kazandı. Aydın, iki gün boyunca Cern'de incelemelerde bulundu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel ÇÜ'lü Öğrencinin Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement