Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Görmek İçin Mektup Yazdı - Son Dakika
Güncel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Görmek İçin Mektup Yazdı

Kars'ta öğrenim gören 4. sınıf öğrencisi Gülçin Naz Gezer'in tek hayali, televizyonlardan gördüğü ve hayranlık duyduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek.

28.03.2017 11:38

Kars'ta öğrenim gören 4. sınıf öğrencisi Gülçin Naz Gezer'in tek hayali, televizyonlardan gördüğü ve hayranlık duyduğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görmek.

Atatürk İlkokulunda eğitim gören Gezer, büyük hayranlık ve sevgiyle televizyonlarda takip ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, kendisini görebilmek için mektup yazdı. Gezer, Erdoğan'a sevgisini anlattığı mektubu, Cumhurbaşkanlığına gönderdi.

Gezer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı televizyonlardan takip ettiğini belirterek, "Sözleri beni çok etkiledi. Vatanımızı, milletimizi sevgisi beni çok etkiledi, konuşmaları çok güzeldi, onu sevmeye, rüyalarımda görmeye başladım. Onu yakından bir kez görmek istiyorum. Daha öncesinden de mektup yazmıştım. Bu sefer yazdığım mektubu kendisine göndereceğim. Kars'a bekliyorum, buraya geldiğinde görmek istiyorum. Onu çok seviyorum. Mektubumu gönderiyorum. Cumhurbaşkanımızdan da cevap bekliyorum." diye konuştu.

Gezer, mektubunda ise şu ifadelere yer verdi:

"Bu mektubu sizi Kars'a davet etmek için yazdım çünkü sizi çok seviyorum. Tek hayalim sizi bir kere yakından görüp sarılabilmek. Büyüdüğüm zaman önce kaymakam, sonra vali sonra da milletvekili olup sizin yanınızda çalışmak istiyorum. Sizi eleştirenleri hiç sevmiyorum. Herkes sizin çok iyi biri olduğunuzu anlatıyor. Sizin bizim için Türkiye için çok çalışıp emek verdiğinizi biliyorum. Lütfen Kars'a gelin sizi çok seviyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Görmek İçin Mektup Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement