Dedeler ve Neneler 10'uncu Kez İkinci Bahara Yürüdü - Son Dakika
Yerel

Dedeler ve Neneler 10'uncu Kez İkinci Bahara Yürüdü

Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu 2. Bahar Şenliği başladı.

06.06.2016 10:32

Pursaklar Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu 2. Bahar Şenliği başladı. Şenlikte ikinci baharlarına yürüyen dedeler ve neneler Umre, Bursa gezisi ve Kızılcahamam tatili ile ödüllendirildi.

Pursaklar Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 'Dedeler ve Neneler İkinci Bahar Yürüyüşü' renkli görüntülere sahne oldu. 2 bin 12 kişinin kayıt yaptırdığı yürüyüşe binin üzerinde dede ve nene katıldı. Pursaklar Osman Bey Caddesi'nden mehteran eşliğinde başlayan yürüyüş, Ayyıldız Özgürlük Parkı'nda sona erdi. Belediye Başkanı Selçuk Çetin ve ilçe protokolünün birlikte yürüdüğü 10. Dedeler ve Neneler İkinci Bahar Yürüyüşü'ne katılanlar ise Umre, Bursa gezisi ve Kızılcahamam tatili kazandı. Yapılan kura çekilişleri ile 2 aileye Umre, 20 aileye Bursa gezisi ve 20 aileye de Kızılcahamam kaplıca tatili hediye edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, "Bizler spora önem veren bir belediyeyiz. Dedeler ve nineler bizim geçmişimizin tecrübesidir. Onları hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Bugün de hep birlikte bahar yürüyüşü yaptık. Hepsine sağlıklı ömür diliyorum" diye konuştu.

Yürüyüş sonrası tatil ve Umre ziyareti kazananlar ise "Bizlere sahip çıkan, bu güzel hediyelerle bizleri ödüllendiren Belediye Başkanımız Selçuk Çetin'e teşekkür ediyoruz" dediler. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dedeler ve Neneler 10'uncu Kez İkinci Bahara Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement