DSİ Bölge Müdürü Özgür, Şube Müdürleriyle Buluştu - Son Dakika
Yerel

DSİ Bölge Müdürü Özgür, Şube Müdürleriyle Buluştu

DSİ Bölge Müdürü Özgür, Şube Müdürleriyle Buluştu

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü istişare toplantısı Serik İşletme Baş Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı.

06.10.2015 11:47

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü Bölge Müdürlüğü istişare toplantısı Serik İşletme Baş Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı.

DSİ 13. Bölge Müdürlüğü 2015 yılı faaliyetlerinin değerlendirme ve istişare toplantısı Serik İşletme Baş Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün başkanlığında yapılan toplantıya Bölge Müdür Yardımcıları Mehmet Nazif Kök, Özhan Erdanışman, Köksal Buğra Çelik ve Şube Müdürleri katıldı. Toplantıda, Bölge Müdürü Özgür, "Su ve toprak kaynaklarını geliştirmek için ülkemizde 61 yıllık bir tarihe sahip kurumumuz barajlar ve göletler ile Suyu depolamakta, depoladığı Suyu enerjide, tarımda içmesuyun da ve sanayide olmak üzere insanoğlunun istifadesine sunmaktadır. DSİ olarak gerçek manada Ülkemiz ve Dünya Turizminin başkenti Antalya'mıza 2015 yılında da çok büyük yatırımlar kazandırdık" dedi.

Mevsim olarak yağışlı bir döneme girildiğini hatırlatan Özgür, "Olası taşkınlarda ki olumsuzlukları ortadan kaldırmak için önceden her türlü tedbiri almalıyız. Ekip olarak her daim arazide olmalıyız. İşlerimizi bire bir kontrol etmeli eksikliklerimizi anında gidermeliyiz.

2016 yılına da hazırlıklarımızı tamamlamak yeni yıla ve yeni projelere karşıda sinerji toplamak, motivasyon sağlamak istedik."

Antalya ve bağlı 19 ilçede çalışmalara devam ettiklerini belirten Özgür, "bir damla Suyu boşa akıtmadan daha verimli hale getirerek vatandaşımızın istifadesine sunmak ve Kuruluş gayemiz olan taşkınla mücadelede insanların can ve mal emniyetini en yüksek düzeyde korumaktır. İkmal ettiğimiz Devasa büyüklükteki Su yapıları ile vatandaşımızın mahsulüne bereket katıyoruz. Böylece vatandaşımız kazanıyor, vatandaşımız kazanınca da ülkemiz kazanıyor" diye konuştu.

Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün konuşmasının ardından Şube Müdürleri, üdürlüklerinin faaliyetleri ile ilgili sırayla sunum yaptı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Bölge Müdürü Özgür, Şube Müdürleriyle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement