Düzeltme "Bosna Hersek Heyeti, Aydın'da" Başlıklı Haberimizde Sehven Yer Alan "Srebretinsa"... - Son Dakika
Güncel

Düzeltme "Bosna Hersek Heyeti, Aydın'da" Başlıklı Haberimizde Sehven Yer Alan "Srebretinsa"...

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Vakfı (BİGMEV) arasında iyi niyet anlaşması imzalandı.

05.02.2016 16:05

Aydın Ticaret Odası (AYTO) ve Bosna Hersek ile İlişkileri Geliştirme Vakfı (BİGMEV) arasında iyi niyet anlaşması imzalandı.

Bosna Hersek'in Srebrenica Belediye Başkanı D. Nihat Ömeroviç, Bosna Hersek İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Hersek, Bosna Hersek Fahri Başkonsolosu Ahmet Kemal Baysak ve iş adamlarından oluşan 11 kişilik heyete AYTO ev sahipliği yaptı.

İkili görüşmelerde açıklama yapan AYTO Başkanı Hakan Ülken, Aydın Ticaret Odası'nın geçen yıl mart ayında Bosna Hersek'e iş gezisi düzenlediğini belirterek bu ülkeden gelen heyeti ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

"Bosna Hersek'i vatanımız gibi görüyoruz" diyen Ülken, şöyle konuştu:

"Az önce misafirlerimizi kapıda karşılarken iki kelime bizleri bir araya getirmeye yetti, 'selamün aleyküm'. Senelerdir yurt dışında geziyor, yurt dışından gelen heyetleri ağırlıyoruz. Klasik olarak 'welcome' ile başlayıp 'nice to meet you' ile devam ediyoruz ama burada bir 'selamünaleyküm, aleyküm selam' her şeyi bambaşka hale getirdi."

Srebrenica Belediye Başkanı Dr. Nihat Ömeroviç ise Aydın ziyareti sırasında karşılaştığı misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Biz kendimizi başka bir millet olarak görmüyoruz. Biz barış ve istikrar istiyoruz. Bugünkü toplantının çok olumlu olacağına, ekonomik anlamda yeni yollar açacağına inanıyorum" dedi.

Srebrenica İş Adamları Derneği Başkanı Süleyman Hersek de yaptığı konuşmada Srebrenica ve ekonomisi hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Düzeltme 'Bosna Hersek Heyeti, Aydın'da' Başlıklı Haberimizde Sehven Yer Alan 'Srebretinsa'... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement