E-Okul,karne Heyacanını Ortadan Kaldırdı - Son Dakika
Yerel

E-Okul,karne Heyacanını Ortadan Kaldırdı

E-Okul,karne Heyacanını Ortadan Kaldırdı

Antalya'nın Demre ilçesinde eğitim öğretim gören 5 bin 100 öğrenci karnelerini sevinç içinde aldı.

24.01.2014 14:16

Antalya'nın Demre ilçesinde eğitim öğretim gören 5 bin 100 öğrenci karnelerini sevinç içinde aldı.

Karne dağıtımı için tadilatı henüz biten Beymelek Saz İlköğretim Kurumu'na gelen Demre Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman 2/B sınıfı öğrencilerine karnelerini verdi.

Demre Cumhuriyet Savcısı Soner Aygün,Demre Garnizon Komutanı Jan.Ütğm. Hasan Erdoğan,Demre İlçe Emniyet Müdürü Soner Yalım ve Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ile birlikte sınıfa girerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam Karaman, öğrencilere tatil boyunca dinlenmelerini tavsiye etti. Öğrencilerin notlarını daha önceden e-okul sistemi üzerinden öğrenmeleri ile eski karne heyecanlarının kalmadığına dikkat çeken Karaman tüm öğrencilere birer de hediye verdi.

Demre İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ise Demre'de 5 bin 100 öğrencinin karne aldığını belirtti. Aldal başarılı öğrencilere başarılarının devamı için tatilde tekrar etmenin yararlı olacağını, başarısız öğrencilerin de tatili eksiklerini gidermek için bir fırsat olarak düşünmeleri gerektiğini kaydetti. Velilerin de eskiden çocuk olduklarını hatırlatan Aldal, çocuklarına tüm velilerin anlayışla yaklaşmasını istedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel E-Okul,karne Heyacanını Ortadan Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement