Efkan Ala'ya Ardahan ve Göle'de Coşkuyu Karşılama - Son Dakika
Yerel

Efkan Ala'ya Ardahan ve Göle'de Coşkuyu Karşılama

Efkan Ala\'ya Ardahan ve Göle\'de Coşkuyu Karşılama

İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan ve Göle’de bir dizi temasta bulundu.

31.05.2015 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri eski Bakanı Erzurum Milletvekili Adayı Efkan Ala, seçim çalışmaları kapsamında Ardahan ve Göle'de bir dizi temasta bulundu.

Ardahan'da Genel seçim çalışmaları kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayatı Yazıcı, Eski İçişleri Bakanı ve Erzurum AK Parti Milletvekili adayı Efkan Ala, Ardahan milletvekili Adayları Orhan Atalay, Yunus Baydar, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Başkanı Yusuf Demirci ve çok sayıda Partililer, Seçim çalışmaları kapsamında Ardahan Şehir merkezinde esnafları ziyaret etti.

Efkan Ala, daha sonra Göle'de partisi tarafından verilen toplantıya katıldıktan sonra, Erzurum'a geçti.

ŞENYURTLULAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Efkan Ala, daha sonra, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile birlikte karayolu ile Tortum'un Şenyurt Beldesine geçti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Ala, sorunları dinledi.

BÜYÜKEL ÇİLERE VERİLEN YEMEĞE KATILDI

Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediyesinin daveti üzerine kente gelen Libya, Kuveyt, Ürdün, Tunus, Fas, Cezayir, Katar, Irak, Suudi Arabistan, Cubiti, Sudan, Yemen, Moritanya ve Lübnan'ın büyükelçileri için Müceldili Konağı'nda verilen programa katıldı. İçişleri eski Bakanı ve Erzurum Milletvekili Efkan Ala, Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Abdulazeez Al-Duwaıkh 'a oltutaşı tespih hediye etti.

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Abdullah Abdulazeez Al-Duwaıkh ise " Türkiye'yi güvenlik açısından tebrik etmek istiyorum. Bu kadar turistin gelmesi ve günbegün artmasının sebebi güvenliğin hat safhada olmasındandır. Dünya güvenliği sıkışmış bir durumda, güvenlik ihtiyacı var dünyanın" dedi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de Erzurum'un Anadolu'nun yükselen değeri, Türkiye'nin önemli cazibe merkezlerinden biri olduğunu ifade etti. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Efkan Ala'ya Ardahan ve Göle'de Coşkuyu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement