Emekli Vali Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Emekli Vali Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Emekli Vali Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya’da dün vefat eden emekli Vali Yardımcısı Servet Çiflikli’nin resmi cenaze töreni valilik binası önünde düzenlendi.

27.02.2014 14:54

Antalya'da dün vefat eden emekli Vali Yardımcısı Servet Çiflikli'nin resmi cenaze töreni valilik binası önünde düzenlendi.

Antalya Vali Yardımcılıkları görevinden 1 Ocak 2000 yılında emekli olan ve dün gece vefat eden Servet Çiflikli'nin cenazesi Valilik önünde düzenlenen resmi törenin ardından cenaze namazının kılınması için Muratpaşa Cami'ne götürüldü. Çiflikli cenaze namazının ardından Uncalı Mezarlığına defnedildi.

1935'de Kayseri ili Pınarbaşı ilçesinde doğan ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi'ni bitiren Servet Çiflikli, 1955 yılında bakanlık memuru olarak memuriyet hayatına başlamıştı. Çiflikli, 1960 yılındaki Ankara Maiyet Memurluğu'ndan sonra sırasıyla; Şefaatlı, Çamlıdere, Eflani, Delice Kaymakam Vekillikleri ve Espiye, Saimbeyli, Çiçekdağı Kaymakamlıkları görevlerini yapmıştüı. Keşan Muhabere Taburu'nda Asteğmen olarak askerlik görevlerini yapan Çiflikli, askerlik görevinin ardından sırasıyla; Uludere, Kula Kaymakamlıkları, Artvin, Erzincan, Burdur Vali Yardımcılıkları, Çine ve Menemen Kaymakamlıkları görevlerinde bulunmuş, 1980 yılından itibaren; Menemen ve Aliağa Belediye Başkanlıkları, Aliağa Kaymakam Vekilliği, Gaziantep, İzmir, Tokat, Ankara ve Antalya Vali Yardımcılıkları görevlerini tamamlayarak 1 Ocak 2000 yılında emekli olmuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Emekli Vali Yardımcısı Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement