EMITT Fuar Yöneticileri Batman Ekibine Ödül Verdi - Son Dakika
Yerel

EMITT Fuar Yöneticileri Batman Ekibine Ödül Verdi

EMITT Fuar Yöneticileri Batman Ekibine Ödül Verdi

EMITT fuar merkezi yöneticileri, fuara katılan iller arasında Batman'ı "oteller dalında en iyi ekip" çalışmasıyla ödüle layık gördü.

27.01.2015 12:24  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

81 İlin katılım sağladığı EMITT fuarında, Batman ekibine "oteller dalında en iyi ekip" ödülü verildi.

Ödül törenine EMITT fuarına katılan Batman Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy ve Batman Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş birlikte katıldı.

İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde 22-25 Ocak 2015 tarihleri arasında gerçekleşen EMİTT turizm fuarına katılan Batman, ödülle dönmeyi başardı.

EMİTT Fuarında ziyaretçi akınına uğrayan Batman, 'en iyi ekip ve otel' çalışmasıyla ödüle layık görüldü.

Ödül törenine Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman Belediye Başkan Yardımcısı Semra Güneş ve Kültür-Turizm Tanıtım Derneği Başkanı Emin Bulut ile birlikte katılan Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet İhsan Aslanlı, Batman adına ödülü EMITT fuarındaki konferans salonunda aldı.

BATMAN STANDI RENKLİ KONSEPLE YER ALDI

EMİTT'in 19'uncu organizasyonunda Batman'ın iyi bir sınav verdiğini dile getiren İl Müdürü İhsan Aslanlı; "Yerli turistlerin yanı sıra yabancı turistler de standımızı ziyaret etti. İtalya, Bahreyn, İngiltere, Bulgaristan, Rusya, Hırvatistan, Brezilya, Slovenya, Moğolistan, Beyaz Rusya, Özbekistan, Letonya, Karadağ, Almanya, Makedonya, Mauritus, Azerbaycan, Mısır, Fransa, Tunus, Yunanistan, Vietnam, Maldivler, Hindistan, Kore, Lübnan, Güney Afrika, Tayland, Seyşeller, Malta, Yemen, Gürcistan, Arjantin, Küba, Kuveyt ve İran'dan katılımcıların yer alması bizi memnun etti. Gelen konuklarla ilgilenerek Batman'ı en iyi şekilde tanıttık. Zaman zaman turizm acenteleri ve diğer illerin otelleriyle bir araya gelerek Batman ve ilçelerinin tarihini, kültürünü ve turizmini dile getirdik. Dünyanın 5'inci büyük turizm fuarında Valiliğimiz, Belediyemiz, Ticaret Odası, acentelerimiz ile otellerimizle birlikte İstanbul EMITT fuarında iyi bir sınav verdik. EMİTT fuarında Batman'ın turizm tanıtımında önemli bir çalışmaya imza attığına inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel EMITT Fuar Yöneticileri Batman Ekibine Ödül Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement