Engellilerden Eşbaşkan Bakırhan'a Barış Simgesi Tablo - Son Dakika
Yerel

Engellilerden Eşbaşkan Bakırhan'a Barış Simgesi Tablo

Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi’nde işitme engelli öğrencilere işitme cihazı desteğinde bulundu.

11.03.2015 17:04

Siirt Belediyesi Eşbaşkanı Tuncer Bakırhan, Türk Telekom Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi'nde işitme engelli öğrencilere işitme cihazı desteğinde bulundu. Engelliler de barışı simgeleyen tabloyu Başkan Bakırhan'a hediye etti.

Beraberinde meclis üyeleriyle Çok Amaçlı Özel Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Eşbaşkan Bakırhan, yapılan eğitim çalışmaları hakkında okul yetkililerinden bilgi aldı. Daha sonra işitme engelli öğrencilerin eğitim gördüğü atölyeleri gezerek öğrenciler tarafından yapılan birbirinden güzel eserler sergisini inceleyen Bakırhan, ekonomik durumları iyi olmayan öğrencilere beş adet işitme cihazı hediye etti. Bakırhan, işitme cihazların dağıtımında öğrencilere beden diliyle hitap etti.

Engelli öğrencilerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Bakırhan, belediye yönetimi olarak önümüzdeki günlerde engelli öğrencilere özel dizayn edilmiş bilgisayar ve işitme cihazı desteklerinin devam edeceği müjdesini verdi.

Okul yönetimi de günün anısına, engelli öğrenciler tarafından hazırlanan barışın simgesi olarak kabul edilen ağzında zeytin dalı olan güvercin kabartmasından yapılan tabloyu Bakırhan'a hediye etti.

Ziyaret, Bakırhan'ın okulun yemekhanesinde öğrencilerle öğle yemeği yemesi ve hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Engellilerden Eşbaşkan Bakırhan'a Barış Simgesi Tablo - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement