Erzurum Judo Şölenine Hazırlanıyor - Son Dakika
Spor

Erzurum Judo Şölenine Hazırlanıyor

Büyük Erkekler Türkiye Judo Şampiyonası 22-23 Ocak tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek.

13.01.2016 11:38

Büyük Erkekler Türkiye Judo Şampiyonası 22-23 Ocak tarihlerinde Erzurum'da düzenlenecek.

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Spor Salonu'nda düzenlenecek şampiyonaya, ülkenin çeşitli bölgelerinden yaklaşık 600 sporcu katılacak.

Türkiye Judo Federasyonu İl Temsilcisi Nurullah Diyarbakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016'yı olimpiyat yılı olarak gördüklerini ve şampiyonanın önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en iyi sporcularının Erzurum'da mücadele edeceğini ifade eden Diyarbakır, şöyle konuştu:

"Türkiye'nin hemen hemen her yerinden 600 civarında sporcu bu müsabakaya katılacak. Onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. Bütün halkımızı davet ediyoruz. Burada tek avantajımız rakım. Dışarıdan gelen sporcuların 5 gün öncesinden gelip burada çalışmalara başlaması lazım ki alışabilsin. Zaten sporcular ve antrenörler bunun bilincinde olduğu için 10 gün öncesinden gelip burada kampa giriyorlar. Bu büyük müsabakanın burada yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Biz Erzurum judocuları olarak bütün kategorilerde iyiyiz. Bu şampiyonada 3 sporcumuz büyüklerde yarışacak. Bu sporcularımız, madalyalı ve şampiyon gençlerimiz. İnşallah bizim hedefimiz altın madalya. Bu turnuvaya çok iyi hazırlandık."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Erzurum Judo Şölenine Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement