Esentepe Kolejinin Gelenekselleşen Başarısı - Son Dakika
Güncel

Esentepe Kolejinin Gelenekselleşen Başarısı

Başarı tesadüflere bağlı değil, temelden başlayarak yetiştirdiğimiz öğrencilerimizle azim ve gayretin sonucudur.

23.01.2015 09:50

2000 yılından itibaren 15. yılında eğitim ve öğretim veren Esentepe Kolejinin, anasınıfından 8.sınıfa kadar burs adıyla dışarıdan seçme öğrenci transfer etmeden, kendi yetiştirdiği öğrenciler ile; akademik, sportif, sosyal, sanat ve kültürel bir çok alanda, üstün başarılar elde ettiğini vurgulayan Esentepe Koleji Kurucu Temsilcisi ve İlköğretim Müdürü Mualla Çağır;

"Geçmiş yıllarda bireysel ve takım olarak, sportif ve sosyal alanlarda Türkiye 1.leri yetiştirdiğini, akademik olarakta, geçmişte OKS, SBS ve günümüzde de TEOG sınavlarında da kitlesel başarıda Kolej olarak TÜRKİYE'de ilk 10 okul arasına girebilmiş ve bireysel başarıda da Türkiye 1.leri çıkarmıştır.

Çağır, 2014-2015 1.TEOG sonuçlarından sonra yaptığımız değerlendirmede öğrencilerimizin; %37 si Türkçe, % 26 sı Matematik, %38 i Fen ve Teknoloji, %55 i İngilizce, % 33 ü İnkılap Tarihi, tamamına yakını Din Kültürü, sorularının tamamına doğru yanıt verirken, sorulan toplam 120 soruya öğrencilerimizin %11 i tamamına doğru cevap vermiş, %50 si 115 ve üzerinde soruya, %66 sı 110 ve üzerinde soruya, %86 sı 100 ve üzerinde soruya doğru cevap vermiştir. Bütün öğrencilerimizi tek tek tebrik ediyor, 2. TEOG sınavında başarılar diliyorum" dedi.

İlköğretim Müdürü Mualla Çağır, Esentepe Kolejinin bünyesinde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılında faaliyetlerine başlayan Anadolu Lisesinin Kurucu Temsilcisi ve Müdürü Nurettin OK ise; "8. Sınıf 1. TEOG sınavlarında başarılı olan öğrencileri tebrik ediyorum. 9.sınıftan başlayarak üniversite ye uzanan 4 yıllık maratonda üzerlerine düşen yükün bu başarı grafikleri ile arttığını, ancak birikim, deneyim ve tecrübeye sahip Anadolu lisesinin seçkin kadrosuyla hafta içi ve hafta sonu etütleri ile gerek Esentepe Kolejinin ilköğretim bölümü mezunları gerek Esentepe Koleji Anadolu Lisesini dışarıdan tercih edecek öğrencilerimizle önümüzdeki yıllarda yakalayacağı başarılardan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Esentepe Kolejinin Gelenekselleşen Başarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement