Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası Yeniden Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası - Son Dakika
Güncel

Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası Yeniden Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası

Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası Yeniden Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası

Anavatan Partisi (ANAP) kurucularından Devlet eski Bakanı Prof Dr.

14.11.2012 08:35

Anavatan Partisi (ANAP) kurucularından Devlet eski Bakanı Prof Dr. Ercüment Konukman'ın otomobiliyle beraber 3 otomobil park halindeyken sabaha karşı yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayın kundaklama olduğu iddia edildi. Haber - Kamera : Ozan URAL/ İSTANBUL DHA Üç dönem milletvekilliği yapan Devlet eski Bakanlarından Prof Dr. Ercüment Konukman'ın, Bakırköy ilçesi Ataköy 8. Kısım Bahar Sitesi'nde park halinde duran aracı ve iş adamı Faik Ak'ın iki otomobili park halinde bulundukları sitede yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangını gören site sakinlerinin olayı itfaiyeye ve polis güçlerine bildirmesi üzerine gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobilleri söndürmekte güçlük çekti. Alevler yaklaşık 30 dakikada kontrol altına alındı.

"YAPILAN SABOTAJDIR"

Olayın ardınan basın mensuplarına açıklama yapan Prof. Dr. Konukman, 'Gördüğünüz gibi sabotajdan bahsedilebilir. Karşıdan gelen her kimse üç tane aracın yanmasına sebep oldu. Bu böyle kalmayacaktır. Bizim korumalarımız çok daha uyanık olması gerekir, üç aracın yanmasına neden oldu. Mutlaka bu işi yapanlar yakalanır, ancak sabotajlarla da bir yere varamayacaklarını bilmeleri gerekir. Bu olayın mutlaka bir terör boyutu var. Şahsımıza yönelik değil belki ama bölgede bir korku yaratmak için, bir panik oluşturmak için meydana getirdikleri bir olay" diye konuştu.

"YÜZDE 99 KUNDAKLAMA"

Aynı olayda iki otomobili kundaklanan iş adamı Faik Ak ise, olayın tamamen bir sabotaj olduğunu iddia etti. Ak, 'Evde uykum kaçtı, haberleri dinlerken bir anda patlama sesleri duydum. Araçlardan bir anda alevler çıktı. Öbür araçları kurtarmak isterken diğer araçları kurtaramadım. Bu yüzde 99 kundaklama. Olayı gerçekleştiren failleri görmedim" şeklinde açıklama yaptı. Bir görgü tanığı ise bir erkele kadının sokakta kavga ettiğini bu sırada ise patlama sesi duyulduğunu öne sürdü. Üç araç kullanılamaz hale gelirken polis, olay ile ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası Yeniden Eski Bakanın Aracı Kundaklandı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement