Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Bergama Hükumet Konağı önünde toplanan siyasi parti ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ortak bildiri ile FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

19.07.2016 13:28

Bergama Hükumet Konağı önünde toplanan siyasi parti ve kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, ortak bildiri ile FETÖ'nün darbe girişimini protesto etti.

AK Parti, CHP, MHP ilçe başkanları ile Bergama Kaymakamı ve kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerinin destek verdiği bildiriyi öğretmen Evrim Çelik okudu.

Çelik, TBMM'nin aziz ve kahraman milletin temsilcisi olarak bombaların ve kurşunların altında görevini yerine getirdiğini, bir kez daha milletine layık bir Meclis olduğunu gösterdiğini, TBMM'nin tek yürek, tek vücut olarak darbeye karşı cevap verdiğini söyledi.

Çelik, şöyle konuştu:

"Milletin Meclisi millete ve egemenliğine yönelik bu saldırıya girişenlere bedelini hukuk içinde en ağır şekilde ödetecektir. Türkiye'de hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağının ispatı da bu bildiridir. Bizler, farklı görüşlerimiz olsa da hepimiz milli iradenin yanındayız, sahip çıkıyoruz ve ebediyen sahip çıkacağız. Milletimiz müsterih olsun. Milletimiz ve milletvekilleri milletin emanetini yere düşürmemiştir ve düşürmeyecektir. Bir kez daha demokrasimize, milletimize, TBMM'ye yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Demokratik tepkileri aşan şiddet eylemlerinden kaçınılması çağrısında bulunuyoruz. Şehitlerimizi rahmetle anıyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyor, milletimize geçmiş olsun diyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement