Fotoğrafla Felsefeyi Buluşturdu - Son Dakika
Yerel

Fotoğrafla Felsefeyi Buluşturdu

Fotoğrafla Felsefeyi Buluşturdu

Gazeteci-yazar Uğur Oral, 'Bırak hayat içine aksın' adını verdiği dördüncü kişisel fotoğraf sergisinde fotoğrafla felsefeyi buluşturan farklı bir konsepti sanatseverlerin beğenisine sunacak.

27.11.2012 10:17

Gazeteci-yazar Uğur Oral, 'Bırak hayat içine aksın' adını verdiği dördüncü kişisel fotoğraf sergisinde fotoğrafla felsefeyi buluşturan farklı bir konsepti sanatseverlerin beğenisine sunacak. Egesu sponsorluğunda gerçekleşecek olan sergi 1-10 Aralık tarihleri arasında DEÜ Sabancı Kültür Sarayı'nda gezilebilecek. Sergide Oral'ın Rodos'tan Eskişehir'e, Denizli'den Bodrum'a kadar uzanan geniş bir coğrafyada çektiği doğa temalı 56 fotoğrafının yanı sıra hayata dair kaleme aldığı denemeleri de yer alacak. Sergi ziyaretçilerini fotoğraflarıyla dinlendirmeyi, denemeleriyle de düşündürmeyi amaçladığını belirten Oral

"Beni heyecanlandıran, bana yaşama sevinci veren görüntüleri fotoğraflamayı ve paylaşmayı seviyorum. Çektiğim fotoğraflar eşliğinde sanatseverleri de hayatın güzellikleri içinde bir yolculuğa çıkarmak istiyorum. Bunun için sergime 'Bırak hayat içine aksın' adını verdim" dedi. Serginin iki yıllık bir hazırlık döneminin ürünü olduğunu belirten Oral "Felsefe, yıllardır keşfetmeye çabaladığım çok derin bir dünya. Hayatı, insanlığı sorgulamayı, irdelemeyi, kendi öznel sentezlerime ulaşmayı ve bunlara dair usuma not(lar) düşmeyi seviyorum. Sergimde farklı bir konsept denemek, fotoğraflarımın yanı sıra ilk defa bu kısa felsefi denemelerimi de paylaşmak istedim. Amacım, sergimi gezecek sanatseverleri fotoğraflarımla dinlendirmek, denemelerimle de düşündürmek" diye konuştu. Sergi 1 Aralık Cumartesi günü DEÜ Sabancı Kültür Sarayı'nda başlayacak.

(YK)

27.11.2012 09: 49: 05

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fotoğrafla Felsefeyi Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement