Girişimci Eczacılar Ankara'da - Son Dakika
Güncel

Girişimci Eczacılar Ankara'da

Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu seçimden Sonraki İlk Ziyaretini Anıtkabir'e Gerçekleştirdi.

03.12.2014 08:44

Pharmetic Yönetim Kurulu göreve başlamasının ardından ilk ziyaretini Ankara'ya gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Ecz.Armağan Ener ve Yönetim Kurulu üyeleri Ecz. Ayfer Denizoğlu, Ecz.Nevin Taşlıçay, Ecz. Adnan Efe, Ecz. Kazım Aykanat, Ecz. Gül Kara ve Ecz. Meral Özer ve üyeler katıldı.

ANITKABİR ÖZEL DEFTERİNİ İMZALADILAR

Başkan Ener Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:"Atam Yaktığın meşale sadece bizi değil, tüm dünyayı aydınlatmaya devam ediyor. Emanet ettiğin Cumhuriyeti korumak ve kollamak en önemli görevimiz. Senin aziz ruhun önünde söz veriyoruz. Aydınlık yarınlara doğru üzerimize düşen görevi yapmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Huzurunda saygıyla eğiliyoruz."

ANKARA'DA ÇOK ÖZEL GÖRÜŞMELER

Anıtkabir ziyaretinin ardından, Ankara Ecza Odası Ziyaretini gerçekleştiren ve başkanı Süleyman Güneş ile görüşen ve Haysiyet Divan'ı toplantısına katılan yönetim kurulu daha sonra TEB Başkanı Erdoğan Çolak, TEB Genel Sekreteri Harun Kızılay görüşmelerini gerçekleştirdi. Son olarak Tıbbi Cihaz Ve İlaç Kurumu Bşk. Yrd Ecz.Güven Artıran ile bir araya gelerek çalışmalarını tamamladı ve birlikte projeler gerçekleştirme yönünde adımlar atıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Girişimci Eczacılar Ankara'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement