Gözaltına Alınan Sinan Çetin'in Oğlunun Emniyetteki İşlemleri Devam Ediyor - Son Dakika
3.Sayfa

Gözaltına Alınan Sinan Çetin'in Oğlunun Emniyetteki İşlemleri Devam Ediyor

Beşiktaş’ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü Sinan Çetin’in oğlu Rüzgar Çetin’in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

29.01.2016 09:39

Beşiktaş'ta polis aracıyla kafa kafaya çarpışarak bir polisin şehit olmasına, bir polisin de yaralanmasına neden olan otomobil sürücüsü Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Beşiktaş'ta saat 01.00 sıralarında Ortaköy istikametinde ilerleyen ve içerisinde 2 polis memurunun bulunduğu 34 A 4342 plakalı trafik aracı, karşı istikametten gelen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin'in kullandığı 34 RUZ 27 plakalı lüks otomobil ile kafa kafaya çarpışmıştı. Çarpışmanın şiddetiyle savrulan polis aracı, yol kenarındaki kaldırıma çıktıktan sonra demir parmaklıklara çarparak durabilmişti. Ön kısmında büyük hasar oluşan lüks otomobil ise yol ortasına savrulurken, kazada bir polis memuru şehit olmuş, bir polis memuru da yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Kazaya karışan lüks otomobilin sürücüsü Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin ise kazanın ardından gözaltına alınmıştı. Rüzgar Çetin'in emniyetteki işlemleri devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gözaltına Alınan Sinan Çetin'in Oğlunun Emniyetteki İşlemleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement