Hakkari'de Muhtaç Ailelere Yardım Kolileri Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Hakkari'de Muhtaç Ailelere Yardım Kolileri Dağıtıldı

Hakkari\'de Muhtaç Ailelere Yardım Kolileri Dağıtıldı

Hakkari'nin 15 mahallesinde yardıma muhtaç aileler için bayram öncesi temel gıda malzemelerinden oluşan yardım kolileri dağıtıldı.

15.07.2015 16:55  Güncelleme: 16:56

Merkezi Burhaniye- Balıkesir'de olan Burcu Gıda Konservecilik ve Salça Sanayi Anonim Şirketi sahibi, Hakkarili iş adamı Cemil Bahadır tarafından kentteki yardıma muhtaç aileler için Hakkari Belediyesine gönderilen 30 bin adet haşlanmış nohut, 2 bin 400 kutu salça, 2 bin 400 paket hazır çorba ve içerisinde; 2.5kg pirinç, 3kg toz şeker, 2.5kg mercimek, 2kg yemek tuzu, 3 paket makarna, 3 paket şehriye, 5 paket un ve 2lt sıvı yağ bulunan bin 200 paket temel gıda kolileri Hakkari'nin 15 mahallesinde tespit edilen yardıma muhtaç ailelere dağıtıldı.

"GELEN YARDIMLAR EŞ BAŞKANLAR TARAFINDAN PAKETLENDİ"

Bir süre önce Hakkarili İş adamı Cemil Bahadır'ın Hakkari Belediyesine ulaştırdığı yardımlar, belediyenin otobüs terminalinde bulunan depoda stok edildikten sonra, Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu, Nurullah Çiftçi, belediye encümenleri, kent meclisi ve mahalle tarafından tespit edilen yardıma muhtaç aileler için paketlenerek hazırlandı.

"YARDIMLAR MUHTAÇ AİLELERİN ADRESLERİNE GÖTÜRÜLDÜ"

Eş Başkanların ve beraberindekilerin hazırladığı yardım paketleri mahalle meclis komisyonları tarafından belediyesinin otobüs terminalindeki depoda belediye encümenlerinin denetiminde teslim alındı. Mahalle meclislerinin teslim aldığı yardımlar, muhtaç ailelere teslim edilmek üzere adreslerinde götürüldü.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hakkari'de Muhtaç Ailelere Yardım Kolileri Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement