İnsanların Gözleri Önünde Vurulan Adam Hastanede Yaşamını Yitirdi - Son Dakika
Güncel

İnsanların Gözleri Önünde Vurulan Adam Hastanede Yaşamını Yitirdi

İnsanların Gözleri Önünde Vurulan Adam Hastanede Yaşamını Yitirdi

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, tartıştığı kişi tarafından herkesin önünde kurşun yağmuruna tutulan şahıs, kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

19.07.2015 16:39  Güncelleme: 17:12

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde, herkesin önünde tartıştığı kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan şahıs, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

AV TÜFEĞİYLE ARKADAN ATEŞ ETTİ

Olay, Balıkesir Caddesi üzerindeki çocuk parkının önünde gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, Nail Özen (46) ve Nadir B. (44), bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışmaya başladı. Çok geçmeden münakaşa yumruk yumruğa kavgaya dönüştü. Çevredeki esnafın müdahale etmek istediği kavgada Nail Özen, otomobiline binerek uzaklaşmak istediği sırada, av tüfeği alan Nadir B. otomobile arkadan ateş etti.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE VURDU

Aracından inen Nail Özen'in üzerine doğru ilerleyen Nadir B. pompalı tüfeğini ateşledi. Kanlar içinde yere yığılan Nail Ö., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ZANLI TESLİM OLDU

Pazarcı olduğu öğrenilen zanlı ise, kamyonetine binerek olay yerinden uzaklaştı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Nail Özen kurtarılamadı. Zanlı Nadir B'nin cinayetten bir süre sonra teslim olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnsanların Gözleri Önünde Vurulan Adam Hastanede Yaşamını Yitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Samsunlu : Cumurbaşkanın yüzünde Insanlar bunalıma girdi yazık Türk iyeye 5 9 Yanıtla
  • VRL : Bu Hâlk'ıı Allah KorkuSun'dan uzakk yetiştirenn Suçluu SiyâSii otoriteler'dirr..! Hafta'daa bir gün dee OlSa cuma namazların'daa konuyu ; çiçek, böcek, orman, çevre haftaSıy'laa Sâvûşturur'Sann geriden gelenn bu neSildenn ne bekler'Sinn..? Her gün, Her saat ülke'nin dört bir yanın'dann bu ve bunun gibii Kâtlîâmm haberle'rii yapmaya Başlıyor.. Çözüm'üü ; 1) Adalet'Sistemi'nii gözden geçirek'Sinn, yapanın yaptığıı yanı'naa Kâr kalma'malıı.. ; Müeyyideler / cezalar Caydırıcı Olma'lıı < vatandaş'ın Devlet'e olann güven'îî yenin'den kazanmak için SiyaSiler'dee Savcılar'ın eli'nii yaSalar'laa Güçlendirme'lii > 2) insanlar'ın Ahkâk'ii düzenler'ii için tv, baSın, görSell medya'da uygulama'lıı tiyatro ve Uygulamalı skeç ve Allah ve insan sevgi'sii vijdan muhâSebe'lii konular seçilerek halk'ıı < birbirlerimiz'in hâkkı'nâ Saygı'yıı > bilinçlen'dirmelilerr..! 5 0 Yanıtla
  • 06: Ne yazıkki insanların içinde Allah sevgisi ve korkusu kalmamış. 4 0 Yanıtla
  • Zarbo: Hoyranlı salakmısın nesin ne AKP si konuyu nereye bağlıyorsun 3 0 Yanıtla
  • mert mert: yinemi adana :) 0 1 Yanıtla
  • Şefik: Yine mi Adana dicektim tam 0 1 Yanıtla

Advertisement