"Diğer Takımların Puan Kaybetmelerini Bekleyeceğiz" - Son Dakika
Yerel

"Diğer Takımların Puan Kaybetmelerini Bekleyeceğiz"

İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, "Biz sadece kendi maçlarımızı kazanıp diğer takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz." dedi.

01.04.2014 13:10  Güncelleme: 11:48

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından İnegölspor'un teknik direktörü İsmail Güldüren, "Biz sadece kendi maçlarımızı kazanıp diğer takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz" dedi.

Güldüren, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu deplasmanda 2-0 kazandıkları Çankırıspor maçı sonrası play-off şanslarının daha da yükseldiğini söyledi.

Oyuncularının Çankırıspor maçındaki performansından memnun olduğunu dile getiren Güldüren, "Çankırı deplasmanında iyi şekilde mücadele ederek galibiyete ulaştık. Deplasmanda oynadığımız en iyi maçlardan biriydi. İyi şekilde kapandık, iyi mücadele ettik. Daha farklı skor da olabilirdi. Diğer rakiplerimizin de haftayı galibiyetle kapatması bizi üzdü. Biz sadece kendi maçlarımızı kazanıp diğer takımların puan kaybetmelerini bekleyeceğiz" diye konuştu.

Güldüren, Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Caner Karakuş ve Mehmet Can Işık'ın sakatlıklarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel 'Diğer Takımların Puan Kaybetmelerini Bekleyeceğiz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement