İngiliz Kadının Kapkaç İddiası Yalan Çıktı - Son Dakika
Güncel

İngiliz Kadının Kapkaç İddiası Yalan Çıktı

İngiliz Kadının Kapkaç İddiası Yalan Çıktı

Marmaris'te, beş gün önce bir markete sığınarak kapkaç yöntemiyle çantasının çalındığını iddia eden Carole Janes Bayliss'in, yalan söylediği tespit edildi.

22.01.2015 11:06  Güncelleme: 11:54

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, beş gün önce bir markete sığınarak kapkaç yöntemiyle çantasının çalındığını iddia eden İngiliz vatandaşı 53 yaşındaki Carole Janes Bayliss'in, çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu yalan söylediği tespit edildi. Çalındığı söylenen çanta ise bir apartmanın girişinde bulundu. Bayliss hakkında 'suç uydurmak' suçundan işlem yapılacağı, evraklarını elden adliyeye gönderildiği belirtildi.

İlçede yerleşik yaşayan İngiliz Carole Janes Bayliss, geçen cumartesi günü akşam saatlerinde Kemeraltı Mahallesi'ndeki bir markete sığındı. Vücudunun çeşitli yerlerinde sürtünmeye bağlı yaralanmalar bulunan Bayliss, kapkaça uğradığını ileri sürdü. İhbar üzerine olay yerine gelen ekiplerce polis merkezine götürülen Bayliss, 110 Sokak'ta arkasından yaklaşan bir kişinin omzundaki çantasını asılarak almak istediğini belirtip, "Çantayı askısından tutup, bırakmamak için direndim. Bu sırada beni yere düşürüp, 10 metre kadar sürükledi. Canımın acısıyla çantayı bırakmak zorunda kaldım. Ardından yaklaşık 100 metre kadar ilerdeki markete gidip, yardım istedim" dedi. Bir miktar para ve kredi kartı bulunan çantasını kapkaç yapan kişinin 1.70 metre boyunda, esmer, tıraşlı ve siyah montlu olduğunu belirtip, şikayetçi oldu.

GERÇEĞİ GÜVENLİK KAMERALARI ÇIKARDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Bayliss'in olayın gerçekleştiğini söylediği sokak ile çevresindeki ev ve işyerlerinin güvenlik kameralarının görüntülerini inceledi. Görüntülerden, belirtilen yer ve saatlerde Bayliss'in iddia ettiği gibi bir olayın meydana gelmediği anlaşıldı. Çalındığı söylenen çanta da bir apartmanın girişinde bulundu.

Herhangi bir eksik eşyanın bulunmadığı çantada yapılan incelemede sadece Bayliss'in parmak izlerinin olduğu öğrenildi. Bayliss hakkında 'suç uydurmak' suçundan işlem yapıldığı, evraklarını elden adliyeye gönderildiği belirtildi. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İngiliz Kadının Kapkaç İddiası Yalan Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement