İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler - Son Dakika
Yerel

İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler

AK Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanı Ulucan: "Haluk Cömertoğlu'nun sonuna kadar yanındayız. Kadın Kolları olarak yapılanları lanetle ve nefretle kınıyoruz.

25.03.2014 18:08

AK Parti Arapgir Kadın Kolları Başkanı Makbule Ulucan, internette bir paylaşım sitesinde yer aldığı iddia edilen ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun da adının kullanıldığı ifade edilen uygunsuz görüntülere ilişkin, "Haluk Cömertoğlu'nun sonuna kadar yanındayız. Kadın Kolları olarak yapılanları lanetle ve nefretle kınıyoruz. Halkımız bu çirkin iftiralara en güzel cevabı, 30 Mart'ta sandıkta, bir tokat gibi yüzlerine çarpacaktır" dedi.

AK Parti İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Ulucan, Arapgir'in tarihinde köklü bir medeniyete ev sahipliği yapmış, nice paşalar yetiştirmiş, onurlu insanların yaşadığı nadide bir yer olduğunu söyledi.

Yerel seçimler yaklaştıkça çirkin oyunların daha çok oynanmaya başlandığını belirten Ulucan, "Gel gör ki yaklaşan yerel seçimler nedeniyle ne insanlığa, ne vatanseverliğe, ne de Müslümanlığa yakışmayacak iftiralarla, karalama kampanyalarıyla karşı karşıya kalmaktayız. Bu yapılan çirkin saldırı vicdanları kanatmış, yalnız başkanımıza değil Arapgir'in vicdan sahibi, onurlu, dik duran tüm insanlarına atılmış alçakça bir çamurdur. İnsan onuru ve şerefi bu kadar ucuz olmamalıdır. Haluk Cömertoğlu'nun sonuna kadar yanındayız. Kadın Kolları olarak yapılanları lanetle ve nefretle kınıyoruz. Halkımız bu çirkin iftiralara en güzel cevabı, 30 Mart'ta sandıkta, bir tokat gibi yüzlerine çarpacaktır" diye konuştu.

Arapgirli Kadınlar Derneği Başkanı ve Cömertoğlu'nun eşi Nilüfer Cömertoğlu da eşine sonuna kadar inandığını belirterek, "Onun çok iyi bir eş, çok iyi bir baba, çok iyi bir aile efradı ve çok iyi başkan olduğuna inanıyorum. Arapgir'e başkan olarak eşimden daha iyi birini göremiyorum" dedi.

Toplantıya AK Parti İlçe Kadın Kolları üyeleri katıldı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İnternette Yayınlandığı İddia Edilen Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement