Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Selim'den Türk Ocaklarına Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Selim'den Türk Ocaklarına Ziyaret

Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Aydın Maruf Selim, Türk Ocakları Genel Merkezini ziyaret etti.

02.09.2014 22:28  Güncelleme: 22:44

Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Aydın Maruf Selim, Türk Ocakları genel merkezini ziyaret etti.

Türk Ocakları Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Öz, yönetim kurulu üyeleri ve Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Sekreteri Hüseyin Erdem'in hazır bulunduğu ziyarette, Türk Ocaklarının başlattığı yardım kampanyası ve Ortadoğu'da Türkmenlerin durumu konuşuldu.

Selim, Türk Ocaklarının başlatmış olduğu "Bugün ve Her Zaman Elini Türkmeneli'ne Uzat" yardım kampanyası için teşekkür ederek Türk Ocakları'nın göndermiş olduğu nakdi yardımın, hem manevi, hem de maddi olarak çok büyük yeri olduğunu belirtti.

Aydın Maruf Selim, özellikle nakdi yardımın Kızılay ve AFAD gibi kuruluşlardan gelen gıda ve giyecek kolilerinin dağıtılması noktasında çok büyük faydası olduğunu, dağıtım masraflarını bu paradan karşıladıklarını ifade etti.

Türk Ocakları Genel Başkanı Öz ise Irak Türkmenleri'nin durumuna olan üzüntülerini dile getirerek başlattıkları yardım kampanyasıyla ellerinden geldiğince Türkmen soydaşların yaralarına merhem olmaya çalıştıklarını anlattı.

Türkiye'nin, Irak Türkmenleri'ne çok daha fazla siyasi ve ekonomik destek vermesi gerektiğini ifade eden Öz, özellikle medyanın bu konuda çok zayıf kaldığını savundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak Türkmen Cephesi Milletvekili Selim'den Türk Ocaklarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement