IŞİD'den Tehdit: Erdoğan Bize Bağlılık Yemini Etsin - Son Dakika
Dünya

IŞİD'den Tehdit: Erdoğan Bize Bağlılık Yemini Etsin

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, 'Çok gecikmeden Erdoğan bize bağlılık yemini etsin" diyerek tehditte bulundu.

08.04.2014 12:57  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, Türkiye'yi tehdit etti. Bağdadi, "Çok geç kalmadan Erdoğan bize bağlılık yemini etsin" dedi.

EBU BEKİR BAĞDADİ'DEN TEHDİT DOLU ÇAĞRI

Merkezi Londra'da bulunan El Kudüs Gazetesinin haberine göre, Irak Şam İslam Devleti (IŞID) Lideri Ebu Bekir Bağdadi, tehdit içerikli bir çağrıda bulunarak, "Çok geç kalmadan Erdoğan bize bağlılık yemini etsin, çağrısında bulunuyorum" dedi.

"ÇAĞRIMIZA KULAK VERMEZSE SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ'NDEKİ MEZAR TAŞLARINI TAHRİP EDECEĞİZ"

Bağdadi, "Erdoğan'ın bu çağrımıza kulak vermemesi durumunda, Süleyman Şah Türbesindeki mezar taşları tahrip etmekle başlayacağız, Türk Asker'in eti lezzetlidir, Türk askeri öldürmek bizim için zevkli olacaktır. Vakit geçmeden uzattığımız eli Türkiye'nin boş çevirmeyeceğini umut ediyoruz, Suriye halkı için ön zafer olacaktır, zafere giden yolun buradan geçtiğine inanıyoruz" dedi.

El Bağdadi Suudi Arabistan'ı ve Katarı da tehdit etti. El Bağdadi, Suudi Arabistan ve Katar'ın Suriye politikasındaki tutumunu derhal değiştirmesini ve değiştirmemeleri durumunda sıranın kendilerine geleceğini söyledi.

IŞİD\'den Tehdit: Erdoğan Bize Bağlılık Yemini Etsin
Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya IŞİD'den Tehdit: Erdoğan Bize Bağlılık Yemini Etsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (47)

  • Ali-Veli: Türk Askerinin lezzetli olan başka şeyi daha var.Tatmak isterlerse tattırırız. 45 0 Yanıtla
  • OKUMADAN GEÇME...: OKUMADAN GEÇME...:YILLARCA BU VATAN İÇİN DOĞUDA GÜNEYDOĞUDA ÇALIŞMIŞ YERİ GELMİŞ SAVAŞMIŞ KAHRAMAN ÖZEL HAREKATÇILAR TASFİYE EDİLİYOR..SEBEP PARELELMİŞ YAZIK BU VATAN EVLATLARINA BİRİ BU ADAMA DUR DESİN.... 17 21 Yanıtla
  • CAN YILMAZ: Bu örgüt de kim oluyor da benim ülkemin başbakanını tehdit ediyor? AKP'li değilim ama sonuçta benim ülkemin başbakanı, tehdit etmek elbette kimsenin haddine değil. Mevzu MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLER olursa gerisi teferruattır. Millet olarak tek yumruk oluruz anında Allah'ın izniyle. Memleket sevdam bunu gerektiriyor çünkü. 34 3 Yanıtla
  • kayserili: SURİYE muhaliflerinn tek umudu türkiye...suriyeli kardeşlerimeze sahip çıkmalıyız, mazlumun yanında olmalıyız, zalime dur demeliyiz...suriye uçaklarını düşürmeliyiz... 11 25 Yanıtla
  • ANTİ: adamlar baktılar pkk ya boyun eğildi 2-3 kişi bir araya gelip tehdit edebiliyorlar artık 12 20 Yanıtla
  • Kerro: Önce tayyibi yiyin gerisini biz hallederiz 12 18 Yanıtla
  • ŞIRNEX: hem arap hem de müslüman ....en korkunç vahşi insan tipi.....e bakalım ne yapacaksın erdoğan gönderdiğin tırlarla besle sonra seni böyle tehdit etsinler...hadı hayırlısı zamanla görecezz.. 19 8 Yanıtla
  • vanlı: Bunlar ve el kaide türkiyede eğitilip suriyeye kürtlerle çatışmaya gönderiyorlar. ne olduda tehdit etmeye başladılar. erdoğanla bağlantıları anlaşılmasın diye bir oyun olduğunu düşünüyorum. çünkü şuan onlardan kürtlerin elinde çok kişi var hepside türkiyeden eğitim alıyoruz demişler 15 11 Yanıtla kayserili: oğlum hep pkk yanlı yayın yapan kanaldan haber izlediğin ne kadar belli...IŞID ile PYD esede hizmet için kuruldu....biraz haberleri tarafsız kanallardan izle yavrum 0 0
  • suruclu: soyunu kuruturum lan senin erdogan egilmez lan egilmez.... 15 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement