IŞİD Zirvesinden 'Ortak Mücadeleye Devam' Kararı Çıktı - Son Dakika
Güncel

IŞİD Zirvesinden 'Ortak Mücadeleye Devam' Kararı Çıktı

Kerry-Erdoğan görüşmesinden, 'Teröre karşı ortak mücadeleye, istihbarat paylaşımına ve Suriye muhalefetine lojistik desteğe devam' kararı çıktı.

12.09.2014 18:22  Güncelleme: 18:36

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'nin Çankaya'da yaptığı IŞİD zirvesi sonra erdi.

Zirve sonrası Cumhurbaşkanılığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre; Türkiye ve ABD'nin istihbarat paylaşımı devam edecek. Bölgedeki tüm terör örgütlerine karşı ortak mücadele sürecek.

BÖLGESEL GELİŞMELER ELE ALINDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'i kabulünde ikili ilişkilerin yanı sıra bölgesel gelişmelerin de ele alındığı bilgisi edinildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çalışma ziyareti kapsamında özel uçakla Ankara'ya gelen ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'i Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Basına kapalı gerçekleşen kabul 2.5 saat sürdü.

ORTAK MÜCADELE VURGUSU

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından alınan bilgiye göre, Çankaya Köşkü'ndeki kabul sırasında Türkiye ve ABD'nin bölgedeki tüm terör örgütlerine karşı bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de ortak mücadele edecekleri vurgulandı.

SURİYE MUHALEFETİNE LOJİSTİK DESTEK KONUSU

Türkiye ve ABD'nin bu çerçevede istihbarat paylaşımına, Suriye muhalefetine lojistik destek ve insani yardıma devam etmeleri konularının da bir kez daha teyit edildiği öğrenildi.

IŞİD Zirvesinden \'Ortak Mücadeleye Devam\' Kararı Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel IŞİD Zirvesinden 'Ortak Mücadeleye Devam' Kararı Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ABD: Yatın Kalkın Pkkya Duaa Edin Türkler Hepinizi Görduk Korkak Türkiye :)))) 7 13 Yanıtla
  • Alien: Ortak katliama devam 4 3 Yanıtla
  • dede: Öyle havadan vurmayla falan ısıd bitmez abd aklı sıra bizi sokacak o havadan suya sabuna dokunmadan takılacak olan mehmetçiğe olacak. Yemezler yavrum geçti o dönemler biyerine güveniyosan girer dağıtırsın. Daha çok su götürür ısıd meselesi ırakta. 4 0 Yanıtla

Advertisement