CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran'ı Kerim Okuttu - Son Dakika
Güncel

CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran'ı Kerim Okuttu

CHP\'liler İzmit\'te Atatürk İçin Kuran\'ı Kerim Okuttu

CHP İzmit İlçe Örgütünün organizasyonuyla İzmit'te Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran'ı Kerim okutuldu.

10.11.2014 21:39  Güncelleme: 00:18

CHP İzmit İlçe Örgütünün organizasyonuyla İzmit'te Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran'ı Kerim okutuldu.

İzmit'in Yeşilova Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde okutulan Kuran'ı Kerim tilavetine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Küçükkaya, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programa davet edilen ve daha önceden katılacakları belirtilen PM Üyeleri Mehmet Bekaroğlu ve Tuncay Özkan İstanbul'daki yoğun programları nedeniyle İzmit'e gelmedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar burada yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü çeşitli etkinliklerle anıyoruz. Ailemizden biri olan, ezanların okunmasını sağlayan bayragğmızın dalgalanmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için okumayı düzenlemeyi kararlaştırdık. Bu ülkeye hizmet eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun." diye konuştu

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle andıklarını söyleyerek, "Ailemizin en büyük insanı ve bizim genel başkanımız. Bağımsızlık için şehit olanları rahmetle anıyoruz. Kuran'ı Kerim okutmak istedik. Burda vatandaşlarımız ile içiçe ibadetimizi yapacağız. " dedi. Yapılan Kuran' Kerim tilavetinin ardından Cami girişinde vatandaşlara helva dağıtıldı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran'ı Kerim Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement