Karaisalı'da Toplu İftar - Son Dakika
Yerel

Karaisalı'da Toplu İftar

Karaisalı\'da Toplu İftar

Karaisalı Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programlarına ilçenin en uzak mahallelerinden olan Etekli’de devam edildi.

21.07.2014 09:35

Karaisalı Belediyesi tarafından düzenlenen toplu iftar programlarına ilçenin en uzak mahallelerinden olan Etekli'de devam edildi.

İftar programı Kuran-ı Kerimin okunması ile başladı. Ezanla birlikte topluca iftarlar açılırken yemekten sonra dualar edildi.

Etekli Mahalle Muhtarı Ahmet Akkuş ile birlikte iftar öncesi Etekli Mahallesine bağlı Tereli Yaylasına giden Başkan Saadettin Aslan, "Yol ve su sorununu ASKİ ile koordineli en kısa zamandan çözmeye çalışacağım" dedi.

Aslan daha sonra Etekli sakinlerinden merhum Çavuş Mustafa'nın evine giderek başsağlığı diledi.

İftar sonrası dönüş yolunda Boztahta Mahallesi'nde kahvehanede mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Aslan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Aslan, "Boztahta Mahallemizdeki Dokuzoluk Mesire Alanı doğayla iç içe görülmeye değer bir manzara sergiliyor. Dokuzoluk Kanyonunu Dünya çapında tanıtmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Etekli iftar programına Karaisalı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rifat Köroğlu, Belediye Meclis Üyeleri İsa Davarcı, Esat Köse, Hakan Arıcı, Etekli, Boztahta, Kaledağ, Filikli, Barakdağ Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karaisalı'da Toplu İftar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement