Kastamonu'ya 11 Uzman ve 2 Pratisyen Hekim Atanacak - Son Dakika
Yerel

Kastamonu'ya 11 Uzman ve 2 Pratisyen Hekim Atanacak

Kastamonu\'ya 11 Uzman ve 2 Pratisyen Hekim Atanacak

54. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 11 uzman ile 2 pratisyen doktor ataması yapılacak.

19.12.2013 16:31

Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü'nün 54. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kapsamında Kastamonu merkez ve ilçelerine 11 uzman ile 2 pratisyen doktor ataması yapacağı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü toplantı salonunda 26 Aralık Perşembe günü gerçekleştirilen kura çekimi sonrası görev yerleri belirlenen adaylar atandıkları hastanelerde 1 ay içerisinde işbaşı yapacak. Atamalar kapsamında, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, göz hastalıkları uzmanı, plastik, rekonstrüktif ve estetik rerrahi ile nefroloji uzmanı görevlendirilecek. Tosya Devlet Hastanesi'ne ise, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji uzmanı, İnebolu Devlet Hastanesi'ne genel cerrahi uzmanı ve kulak-burun-boğaz hastalıkları uzmanı ile Taşköprü Devlet Hastanesi'ne göz hastalıkları uzmanı atanacak. Abana İlçe Devlet Hastanesi'ne ve Ağlı Toplum Sağlığı Merkezi'ne de birer pratisyen hekim ataması gerçekleştirilecek. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kastamonu'ya 11 Uzman ve 2 Pratisyen Hekim Atanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement