Kocaeli'de "Dört Mevsim Kocaeli" Fotoğraf Yarışması - Son Dakika
Yerel

Kocaeli'de "Dört Mevsim Kocaeli" Fotoğraf Yarışması

Kocaeli\'de "Dört Mevsim Kocaeli" Fotoğraf Yarışması

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce 8'incisi düzenlenecek olan "Dört Mevsim Kocaeli" fotoğraf yarışması için başvurular devam ediyor.

16.09.2012 11:48

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce 8'incisi düzenlenecek olan "Dört Mevsim Kocaeli" fotoğraf yarışması için başvurular devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, başvuruların 12 Ekim Cuma gününe kadar devam edeceği, katılım formlarının kentteki fotoğrafçılardan ve belediye ile "www.kocaeli.bel.tr" adresinden alınabileceği bildirildi.

7 yılda bin 566 kişiye ait 8 bin 972 eserin katıldığı yarışmaya amatör ve profesyonel fotoğrafçıların bu yıl da yoğun ilgi gösterdiği belirtilen açıklamada, birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye de 2 bin lira ödül verileceği kaydedildi.

Kocaeli'nin doğal, tarihi, turistik, sosyal ve kültürel ögelerini ortaya çıkarmak için düzenlenen yarışmanın "Kocaelilik bilinci" oluşturmayı ve aynı zamanda fotoğraf sanatına katkı sağlamayı hedeflediği ifade edildi.

Kocaeli'nin bilinen ya da bilinmeyen güzelliklerini gün yüzüne çıkarmayı hedefleyen yarışmanın değerlendirmesini fotoğraf sanatçılarının yapacağı bildirildi.

Muhabir: Metin Girgin

Yayıncı: Kemal Kaymak - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kocaeli'de 'Dört Mevsim Kocaeli' Fotoğraf Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement