Köktaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Köktaş'ın Seçim Çalışmaları

Köktaş\'ın Seçim Çalışmaları

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmalarını Çarşamba, İlkadım ve Kavak ilçelerinde sürdürdü.

04.06.2015 15:34

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmalarını Çarşamba, İlkadım ve Kavak ilçelerinde sürdürdü.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Fuat Köktaş seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesi Kirazlık Çay Mahallesi'nde ilçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilen mahalle mitingine katıldı. Köktaş, İlkadım ilçesinde Kurşunlu Camisi çevresinde bulunan esnaflarla ve Liman Mahallesi sakinleri ile Gençlik Parkı'nda sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş son olarak il teşkilatı tarafından gerçekleştirilen Kavak ilçe meydan mitinginde Kavaklılara seslendi. 7 Haziran seçimlerine artık kısa bir zaman kaldığını ifade eden Milletvekili Adayı Köktaş, "Değerli hemşehrilerim, bugün AK Parti iktidar olmasın, Türkiye yine eski karanlık günlerine dönsün diye hiç bugüne kadar bir araya gelmeyenlerin kol kola yürüdüğünü görüyoruz. Eski Türkiye çok uzakta değil, sizler o günleri çok iyi hatırlıyorsunuz. Çok iyi hatırladığınız ve bildiğiniz için sizlerin yani milletin içinden çıkmış olan AK Parti'ye dokuz seçimdir sahip çıkıyorsunuz. İstikrarın sürmesi, çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için en doğru kararı sandıkta veriyorsunuz. Fakat bakıyoruz ki bugün güçlü Türkiye'yi istemeyenler var, 2023 hedeflerinde 500 milyar dolar ihracatı istemeyenler var, kişi başı milli gelirin 25 bin dolar olmasını istemeyenler var. Ne olur hemşehrilerim bu şer odaklarına karşı 7 Haziran'da bir kez daha en yüksek sesi sandıkta verelim" dedi.

Köktaş sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'nin son 13 yılda güzel bir noktaya gelmesinin, bu başarıyı yakalamasının altında inançlı ve bilinçli bir siyasi anlayışın, ülkeye ve halka hizmeti Hakk'a hizmet anlayışı ile hareket eden bir zihniyetin ve kadroların olmasıdır. AK Parti iktidarının ve milletine ve ülkesine hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan kadrolarının Türkiye'yi 70 sente muhtaç bırakan popülist politikalara, seçim ekonomisi harcamalarına asla tenezzül etmemesidir. İşte AK Parti iktidarı ile yakalanan bu istikrar sayesinde Türkiye artık eski Türkiye değil, bunu milletimiz sağladı. Milletin içinden çıkan kadrolar bunu başardı. İnşallah 7 Haziran seçimlerinden de yine milletimizin desteği ile sandıktan zaferle çıkıp ülkemize ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeye, bilgi, birikim ve tecrübelerimizle devam edeceğiz."

Milletvekili Adayı Fuat Köktaş, mitingin ardından Kavak'ta şehir turu attı ve bazı işletmeleri ziyaret etti. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köktaş'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement